kle 500 1994 mıknatıslı rotor

arkadaşlar ben açık mıknatıslı rotorumu kapalı bır rotorla değiştirmek istiyorum.benim mıknatısların kırılıp ta motorun içine dağılmasından korkuyorum. hangi modellerin kapalı rotorları benim motora uyar bilen varmı acaba ? kle500 ,gpz500,en500,er5 gibi modellerinki uyarmı ?

Motosikleti
Ns200 15"
Uyar veya uymaz demek biraz zor. Krank miline bağlansa bile okuyucu çentikleri uygun olmazsa motosikletiniz çalışmayabilir. Eğer iki parçayı kıyaslayabilirseniz ancak böyle sonuca varılabilir...

tam adını bilmiyorum.hani içinde 5 veya 6 parça yapışık mıknatıslar var.dinamo kapağının arkasında. o mıknatıslar dağılabiliyor.adı volan da olabilir.
evet aradım baktım.diğer adı volan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Uyar veya uymaz demek biraz zor. Krank miline bağlansa bile okuyucu çentikleri uygun olmazsa motosikletiniz çalışmayabilir. Eğer iki parçayı kıyaslayabilirseniz ancak böyle sonuca varılabilir...
işte bende onu bilmek istiyorum.acaba hangi motorların okuyucu çentikleri ile aynı .başka yabancı bir forumda bir kişi o çentikleri uygun hale getirebilirsin diye yazmıştı,uzunluğunu ölçüp yeni takacağın volanın çentiklerini o uzunlukta kes veya törpüle diye yazmıştı.iyi bir fikir mi bilmiyorum

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar