- Konu Yazar
Aga sen nie bu kadar kıllara taktın? Lazer epilasyona git ve rahatla. Kendini heder ettin köpürte köpürte...
Tecrubelerini aktar hele , bide fotolar ile süsler isen , düşünürüz
Aga sen nie bu kadar kıllara taktın? Lazer epilasyona git ve rahatla. Kendini heder ettin köpürte köpürte...
Hacı abi ben tıraş olmuyorumki. 2-3 haftada bir berbere gidip makine ile kısalttırıyorum. Enseyide düzelttirip yola devam ediyorum.
Olmaz'mı tabii fıtrat , hatta d..öt ve apış ve koltuk altı'larda fıtratımız , Afrika tip örgü ile ıslah ediyorum kendilerini.
Arko en iptidai ulaşılabilir sabun elbette , fiyat/performans ürünü , ama artık çok daha iyilerine layık olduğumuzu düşünuyorum.
Daha kurumayan/kurutmayan , daha yağlımsı tıraşa uygun , daha çeşit kokulu.. (kremleri biliyoruz elbette , sabun klasik unsur bu yüzden yazdım.)
İzmir'e gelirsem çay içmem. Ben arpa suyunu ısmarlarım, midyeler senden ama.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:54 ----------
6-7 sene normaldi, sonraki 3 senede köpük kıvamı bozuldu. Takriben 9-10 sene sonra bitti. 10 günde bir falan makinayla traş oluyorum, köpüğü demekki 2-3 ayda bir sinek kaydı için kullanmışım. Senede 4, 10 senede 40 defa pek imkansız değil. Ama dediğim gibi yıllar geçtikçe köpük formu bozuluyor![]()
Kardeş d..tün,apışın,koltuk altın seni bağlar. Ben senelerce traş oldum. Ama pazar günleri iyi bir porsuk kılı fırça ile sıcak suyla doğru şekille suratımı sabunlar, daha sonra ustura ile traş olurdum. Arkasından kaynayan suda bekleyen havlu ile kompres yapar ve buzlu su ile olaya noktayı koyardım. Arkasından güzel bir krem ve kolonya. Ayrıca yıkanırken yüzünü güzel bir ham ipek kese ile keselersen farkı hisserdersin. Usturayı ham deride güzelce bileylersen keyfine doyum olmaz.
Ayrıca son 3 yıldır da kendi saçımı kendim kesiyorum. Bileğim yatkın sanırım bu işlere. Gayet güzel oluyor. Kimse söylesem inanmıyor. Subay tıraşından biraz uzun olacak şekilde kesiyorum. En aşağıda 2 numaradan başlayıp tepede 8-10 numarada bitiriyorum.
Özet: berberleri ve boş muhabbetlerini sevmiyorum.
24 sene'dir yüz tıraşı olurum ,
Bunda düzenli tıraş olmamı gerektirmeyen hayat tarzım olması etken ,
Herkese hayırlı tıraşlar..
Hacı Karbon, bende tam 16 senedir jilet vurmuyorum, düğünümde bile vurmadım düşün yani!
Bir sürü makine değiştirdim, en son ŞUNU aldım rahatladım. Kaliteli, şarjı uzun giden, temizliği kolay, saç sakal ne varsa budayan bir alet. Sıfır ayarında kestiği sakala pis sakal diyemezsin o derece dipten alıyor.
Velhasıl bırak bu tür traşı artık!![]()
Hacı Karbon, bende tam 16 senedir jilet vurmuyorum, düğünümde bile vurmadım düşün yani!
Bir sürü makine değiştirdim, en son ŞUNU aldım rahatladım. Kaliteli, şarjı uzun giden, temizliği kolay, saç sakal ne varsa budayan bir alet. Sıfır ayarında kestiği sakala pis sakal diyemezsin o derece dipten alıyor.
Velhasıl bırak bu tür traşı artık!![]()
Saç tıraşı hakkında detay verirseniz sevinirim .
Gece deneyeyim , feather'den umudum var shibumi acemisiyim , yüzün yarısını futur ile diğer yarıyı shibumi ile doğrayayim , umarım shibumi iyi iş çıkarır/becerebilirim..
[url]https://i.hizliresim.com/p2v0Lr.jpg[/url]
Shibumi hakkında bir fikrim yok ama Merkur Futur alabileceğiniz en güzel traş aleti. Eminim ucuz değildir ama gayet iyi bir yatırım. On küsür senedir düzenli kullanıyorum, hâlâ ilk günkü gibi. Ayarı 2'nin üzerine çıkarmamanızı tavsiye ederim. Hatta şu an 1'de kullanıyorum... Feather da biraz agresiftir, aman dikkat...