Klasik motor sevenler bir göz atın...SYM Wolf 125

uzun zamandır ilgimi çeken bir modeldi sym wolf 125 classic. bana çocukluğumdaki motorları hatırlattığı ve beni çok heycanlandırdığı için bu motor çok ilgimi çekiyordu. gerek egzos sesi gerek görüntüsü tam bir klasik sym wolfün. sahibinden ilanlarında çok temiz bir wolf bulunca hemen ist a gidip aldım bu yakışklıyı. hemen ufak tefek değişiklikler yaptım motorda. orjinal dar açılı aynaları söküp honda goldwing klasik yuvarlak aynaları taktım, yamaha rx 115 motor koruma demiri taktım, siyah meşin olan koltuk derisini bej deri ile kaplattırdım, lastik yanaklarına beyaz şeritler yaptırdım ve son olarak çok kısa olan vitesleri 16 ön dişli takarak daha uzun hale getirdim.

işte yeni arkadaşım sym wolf....

Son düzenleme:
valla guzel hos bır model,sym de baya ıyı atılım yaptı,kalıtelıde.kazasız belasız

hayırlı olsun,allah kaza bela göstermeden uzun km ler yapmayı nasip etsin..

Güzel ve çok bakımlı duruyor..Yaşatmak gerek bu modelleri..:cat:

sanki binmelik değil sürmelik değil, daha çok bakmalık, müzelik gibi duruyor. rengi güzelmiş gerçekten yakışıklı ve kibar bir beyefendi havasında . :)

çok keyifli bir motosiklet almışsın bir kaç tane kullanan arkadaşla konuşmuştum çok memnunlardı umarım sende memnun kalırsın tekerin düz bassın ...

çok hoş bi motor yanaklar bence o kadar iyi durmamış bizim burda vardı geçiyodu ne ne diye merak ediyodum buymuş güle güle kazasız belasız inş

Bu klasik modelli motosiklet benimde cok hosuma gidiyor,gerek boyasi gerek durusu. Yalniz hosuma gitmeyen bikac yönü yok degil, öncelikle kadrani klasik görüntüsüne yakismiyor daha degisik bisey yapilabilirdi. Birde diger sym wolf larda ayni lastigimi kullaniyor bilemiyorum ama bu lastiklar hic yakismamis ona daha klasik olmali.

çok güzel bi motosiklete benziyor pek anlamam ama güzel günlerde kazasız belasız günlerde kullanma dileğiyle umarımm

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok güzel şekil bir motor

Güzel olmuş, eline sağlık. Nosaljik görüntü üstüne nostalji takviyesi.:cat:

Abi ne şanslısın ya ilk motosiklet alacağım zaman(2009 yazı) ilk düşüncem bu motordu.

Ancak ailem ilk motorum olarak buna izin vermedi.Zar zor hussarı aldırabildim :)

Alsaydım öne touring camlarından , camurlukları depodaki tarzda boyatıcaktım, senin

yaptığın gibi kolduğun derisini bejle değiştirecektim , daha kaliteli lastikler elcikler vs vs bir

sürü hayalim vardı ama olmadı :pale:

Şimdi hussarda ufak tefek sade değişiklikler yapıyorum :)

Güle güle kazasız belasız kullanman dileğiyle :)

Abi ne şanslısın ya ilk motosiklet alacağım zaman(2009 yazı) ilk düşüncem bu motordu.

Ancak ailem ilk motorum olarak buna izin vermedi.Zar zor hussarı aldırabildim :)

Alsaydım öne touring camlarından , camurlukları depodaki tarzda boyatıcaktım, senin

yaptığın gibi kolduğun derisini bejle değiştirecektim , daha kaliteli lastikler elcikler vs vs bir

sürü hayalim vardı ama olmadı :pale:

Şimdi hussarda ufak tefek sade değişiklikler yapıyorum :)

Güle güle kazasız belasız kullanman dileğiyle :)

Aynı şekilde aynı yaz ben de ilk olarak bunu almak istemiştim Cgl 125 oldu.
Uzak diye gitmemiştim, İstanbul'da varmış 1 tane 0km.

Aynı şekilde aynı yaz ben de ilk olarak bunu almak istemiştim Cgl 125 oldu.
Uzak diye gitmemiştim, İstanbul'da varmış 1 tane 0km.

Abi sen nerde oturuyorsun? Antalyada da vardı sıfır km iki tane , istanbuldaki olmazsa onlardan birini kargolatacaktım istanbula okadar cok sevmiştim :)

hayırlı olsun bana ilk motorum minsk-3 hatırlattı hatta anımsattı

Abi sen nerde oturuyorsun? Antalyada da vardı sıfır km iki tane , istanbuldaki olmazsa onlardan birini kargolatacaktım istanbula okadar cok sevmiştim :)

Eskişehir ve Ayvalık:) hatta Çanakkale'den bir aradaşta da vardı Wolf.Bayağı tanışmıştık şimdi gözükmüyor.:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar