- Konu Yazar
Herkese merhaba. Takip ettiğim foruma dün üye oldum sonunda ve bir klasik haline gelen soruyu sormak istiyorum. Ehliyetimizi aldık henüz ekipman yok onu da alıcaz kısmetse. Ancak motorda karar verebilmiş değilim. Dün sabah Bajaj NS150 konusunu baştan sona kadar okudum(81 sayfa) makine aklıma yattı gibi. Servislerinin iyiliğinden övünen de var. Kötü servisten şikayet edende var. Ancak genel kanı herkes motordan memnun. Titreşim yok denecek kadar az. Yakıtı genel kanı itibariyle az yakıyor. Servis, parça ve ürün fiyatları uygun. Ancak bazı sorun yaşayanlar yok değil mi? Var. Rolanti sorunu. Stop etme sorunu. Tekleme sorunu olduğunu söyleyenler var. Ama bu söyleyenler serviste hepsinin çözüldüğünü sorun kalmadığını da söylüyorlar. Servisinin ilgilendiğini söylüyorlar. Fiyat olarak internet sitesinde 6590 tl diyor ama nakit olacağı için indirim yaparlar diye düşünüyorum.
Diğer tarafta da aklımı hep karıştıran Honda CBF 150 var. Bajaj'a göre daha düşük beygiri var(Bajaj 17hp) bayiye gittim Honda'nün üstüne oturdum çok rahattı benim için (kursta YBR kullandım ona göre tabi). Bajaj hiç denemedim konforu nasıl. Araştırmalarıma göre YBR kadar sert değil CBF kadar yumuşak değil.
Yakıtlar nerdeyse aynı gibi. Depo kapasitesi CBF'in 13 litre sanırım. Bajaj'da 10 litre + 2.4 litre yedek. CBF'de yedek dahil mi 13 onu bilmiyorum.
Tam da karar verme aşamasındayım. Önümüzdeki hafta almayı düşünüyorum. Kusura bakmayın çok uzun yazmış olabilirim. Bu iki motor harici de almayı düşünmüyorum. Hero vs. vs hiç niyetim yok.
Kısacası tavsiyeye ihtiyacım var. Bilmiyorum konuyu doğru yere mi açtım.
Diğer tarafta da aklımı hep karıştıran Honda CBF 150 var. Bajaj'a göre daha düşük beygiri var(Bajaj 17hp) bayiye gittim Honda'nün üstüne oturdum çok rahattı benim için (kursta YBR kullandım ona göre tabi). Bajaj hiç denemedim konforu nasıl. Araştırmalarıma göre YBR kadar sert değil CBF kadar yumuşak değil.
Yakıtlar nerdeyse aynı gibi. Depo kapasitesi CBF'in 13 litre sanırım. Bajaj'da 10 litre + 2.4 litre yedek. CBF'de yedek dahil mi 13 onu bilmiyorum.
Tam da karar verme aşamasındayım. Önümüzdeki hafta almayı düşünüyorum. Kusura bakmayın çok uzun yazmış olabilirim. Bu iki motor harici de almayı düşünmüyorum. Hero vs. vs hiç niyetim yok.
Kısacası tavsiyeye ihtiyacım var. Bilmiyorum konuyu doğru yere mi açtım.