Klasik 0'dan başlangıç , YENİYİM

Herkese Merhaba ,
İstanbul'da yaşıyorum öğrencilikte 4.senem artık bıktım çok önceden yapmam gereken birşeyi daha yeni yapıyorum. Çocukluğumuzun bisiklet üstünde geçmesine rağmen insanların sürekli ' Tehlikeli , aman ' lafları üzerine motor almadım alamadım ' hakkımı helal etmem ' vs sözleri de artık yorgunluğumun ve sıkılmışlığımın önüne geçemiyor artık.

Motor tecrübem sadece kursta aldığım eğitim fakat trafik tecrübem 8-9 yıllık İstanbul trafiği hergün 4.5-5 saat 5 senelik bir tecrübe. Sordum soruşturdum dediler CBR250 al binersin birşey olmaz rahat kullanırsın dediler gittim , almadım. Sağolsun bir abim önce sağlık dedi 1-2 saat sohbet ettik baktım çok mantıklı geldi kaldı ki öyle bende bir tane mondial 150 Vulture aldım 2 binliraya gittik aldık yani , dedi bunda tecrübe edin seni istediğin gibi taşır hem paran cebinde kalır hemde öğrenirsin gereği yok dedi bizde bunu aldık. Satanda öğrenciydi ihtiyacı varmış 2012 model 6500 km de yıpranmamış bir motor. Forumu uzun süredir takip ediyorum çok faydalı yazılar gördüm dedim bende artık üye olayım sohbete muhabbete katılayım belki bana da birileri tecrübelerinden birşeyler anlatır , kiminle konuşsam yeni şeyler öğrenip duyuyorum. Allah'a şükür kendime hakim olmasını biliyorum girdik bir işe artık hayırlı olsun mu dersiniz yanında 1-2 tecrübe nasihat mı verirsiniz sizleri dinliyorum.

125cc al diyenler olacaktır belki +80 kg yim çok zorlanırsın 150cc iyidir dediler belki çok fark yok ama bunu aldık.
Görüşlerinizi bekliyorum.
Herkese iyi forumlar.

Hayırlı olsun , kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

Motosikleti
V-Strom 800 DE
Hayırlı olsun, ekipmanlı ve keyifli sürüşler.

Motosikletiniz benim'de çok beğendiğim bir model. Ekipmansız kesinlikle binmeyin.. Tekeriniz düz bassın hayırlı olsun.

Hayırlı olsun. İyidir. İş görür. Bakımları sıkı takip etmek gerek. Mümkünse eğitimler almak gerek. Çok dikkat. Hep defans. Allah kaza sıkıntı vermesin.

Hayırlı olsun kardeşim 150 iyidir neden bunu aldın çinli bu şunu alsaydın laflarını bolca duyacan kulak asma. 2 teker candır 50 cc mobilet bile eğlenceli bence. Kazasız sürüşler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:09 ----------

Enduro süren adama bile neden cbr almadın diyorlar düşün artık.

Moderatör
125 cc ile 150 cc arasında acemi kullanıcılar için pek risk teşkil edecek fark yok.
Motorun sana en fazla 3-5 ay sonra yetmemeye başlayacak. Sen yinede acele etme. En az bir dahaki kışa kadar bol bol ve dikkatli sür.
Sonra yine konuşuruz :)

Herkese teşekkür ederim , şuanda tek amacım öğrenmek sonuçta çokta güvenli değil. Elden geldiğince çabuk öğrenip iyicene pekiştirip lvl atlamak diyebilirim.

Herşeyin hayırlısı Allah kimseye kaza bela vermesin. Motosikletin tipi falanda kötü değil ben beğendim debriyaj ayarını yaptırıp binmeye başlayacağım inşallah. Her daim önerilere açığım.

İyi forumlar herkese.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar