KKTC'den selamlar Varadero XL 1000VA

KKTC'den herkese selamlar

İsmim Hamdi Turgut Vehbi. 21 senedir motorsiklet kullanıyorum. En son aldığım motosiklet Honda Varadero XL 1000VA (2008). KKTC Başbakanlık Enformasyon Dairesi'nde Basın-Yayın ve Enformasyon Memuru olarak görev yapmaktayım. Bu görevime ek olarak KKTC Cumhurbaşkanlığı Kayıplar Komitesi'nin resmi fotoğrafçısıyım. 1963-74 yılları arasında kaybolmuş olan Kıbrıslı Türkler ve Rumların kalıntılarını arıyoruz. Sizlere zaman zaman gerek KKTC'de gereksede Güney Kıbrıs'ta yaptığımız ve yapacağımız gezi resimlerini göndereceğim.

hoşgeldiniz.katılımcı olmanız dileğiyle.fotoları sabırsızlıkla bekliyoruz :cat:

Adana İl Temsilcisi
adana'dan sevgilerle.hoş geldiniz.bizler size komşu sayılırız.buralara gelirseniz haberleşelim.buluşur,tanışır,yardımcı olmaya çalışırız.sevgilerimle.

Aramıza hoşgeldin arkadaşım... Yakın bir tarihte MUĞLA MT olarak Kuzey Kıbrısa bir gezi yapmayı planlıyoruz. İnşallah program belli olduğunda size haber verirriz ve en azından Kıbrıs ta tanışma fırsatı yakalarız...:bounce:

Aramıza hoşgeldin ; Kalıcı olman dileği ile.. Kıbrıs a selamlar..

Gaziantep İl Temsilcisi
hoşgeldiniz sefalar getirdınız umarım kalıcı ve katılımcı olursunuz.....

Başkentten saygı ve sevgiler.Kıbrısa Gazimagosaya gittim.Onun haricinde bir yerini görme gezme fırsatım olmadı.Sayenizde geri kaln kısımlarıda görürüz inşallah.

KKTC'den herkese selamlar

İsmim Hamdi Turgut Vehbi. 21 senedir motorsiklet kullanıyorum. En son aldığım motosiklet Honda Varadero XL 1000VA (2008). KKTC Başbakanlık Enformasyon Dairesi'nde Basın-Yayın ve Enformasyon Memuru olarak görev yapmaktayım. Bu görevime ek olarak KKTC Cumhurbaşkanlığı Kayıplar Komitesi'nin resmi fotoğrafçısıyım. 1963-74 yılları arasında kaybolmuş olan Kıbrıslı Türkler ve Rumların kalıntılarını arıyoruz. Sizlere zaman zaman gerek KKTC'de gereksede Güney Kıbrıs'ta yaptığımız ve yapacağımız gezi resimlerini göndereceğim.

aramıza hoş geldin kıbrıs girnede vatani görevimi yapmıştım fotolarını görmek güzel olurdu hep derdim ya bizi salında kıbrısı komple alalım diye:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar