[KKTC - MT]

Denizli İl Temsilcisi
naparsın be okul başladi amma biz kaçar herzaman bekleriz gezdiririz:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

KıBRıS canlan biras ... Okay görüşemiorz kardeşim.. tlfn numaram war sende.. Kıbrıs ta bişi olursa hiç çekinmee.. msj atman yeter!!!

Denizli İl Temsilcisi
BABA 5000 sterlin istediler ya 50 cc cross motora gittim bende o paraya bmw m3 power aldım cross niyetine kullanıyorum burda ehliyetide universal yaptım ehehhe

Aga en iisini yapmışsın... o para cross a werilir mi... sen arabayla takıl.. ben gelcem motoru almak üzereyim.. alınca ilk işim kıbrıs a geliyorum.. benm motorla gezeris :)

Denizli İl Temsilcisi
Walla kargom elime ulaşmadı daha stickerlar falan inş bu gün öğleden sonra ulaşırmış alcam stickerları motosikleti olanlarla kontak kurcam ölede sayılırım zaten sonra g.a.ü motocyle sports team kurcaz...

TABİ MOTOSİKLET.NET ayrıcalığıyla:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Bence de kardeşim...Yakında motorumla kıbrıs ta yım... Okay bulurum seni ben :)

Denizli İl Temsilcisi
stickerlar bi türlü elime ulaşmadı ya bu kargocular geri göndermişler hala kargo bekliyorum ya :pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

evet kimi olaylar kıbrısta öyle zorlaştırılırki, sanki türkiye ile aranda gemi ile 3 değilde 24 saat var. uçak adanaya 15 dakika bee :mrgreen:

Denizli İl Temsilcisi
gelmiş elime şimdi ulaştı biraz sonra a4 kağıda dilekçeyi hazırlıcam ve vericem sonrada açılacak inş......

bunlar ailemize yeni katılan iki arkadaş
ve işte ben kıbrıs

herkese selam ben habil okayın üniv arkadalıyım tam bi motosiklet tutkunuyum walla okay burda baya çabalıyo bişeyler yapabilmek için ama sonunda gülen o olucak tekrar herkese selam

işte bu benim memleketteki motor ben 2 zamanlı motor hastasıyım hiç böle bi jawa gördünüzmü okay okayyyyyy

Denizli İl Temsilcisi
oooo habil kardeşim üyemi oldun siteye nerlerdesin ooo karşı pc deymişsin hehehhe
kardeşim inşllah güzel şeyler paylaşıcaz bu hafta içinde kuruyoruz biliyorsun

hadi bakalım ben kaçar kktc mt yarın görüşmek dileğiyle anna sanki kitap gibi oldu hade by

cakalaz ben habil okayın arkadası okay senden cok bahsetti gardaş bekleriz
kıbrıs bizimdir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar