Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkese selamlar yavru vatandan okul başladı burda adsl olmadığından nete fazla fgiremiyorum ama hepinizi tekrardan selamlıyorum burda 3 kişi olduk bi hayabusa 1300 bide harley var cc neydi bilmiyorum hayat güzel ama çok pahalı dün cem diye arkadaşın hayabusasıyla gezdik falan işte bakalaım artık ne olcak ne gitcek
Yakında Kıbrısa geliyorum orada çalışmaya ve yaşamaya başlıycam.Benim tanıdığım bir çok motor sahibi var özellikle Girnede(daha öncede oturdum çünkü Kıbrısda)bütün yakaladıklarımı MT'ye üye yapıcam.Kıbrısdaki gençler motora çok meraklı her sene cross yarışları yapılıyor.Artık sağnak yağmurlar yağmaya başlar motorlarda garajlara kalkar (
walla arkadaşlar burası ger gün akşam yağışlı motor kullanan kişiler vasr ama işte ama ruh yok ya adamlasrda harley var adam sadece bakkala gidip ekmek alıp gelmek için kullanıyo
hacı naapsın adam kıbrıs dediğin 3 saatte gezilio.. Hergün hergün de karpaza gidilmezki.. ben bi ara her h.sonu gidiodum çok bayıyo.. Dağlara falan vurdum kendimi yetmedi sonunda okulu bitirdim:mrgreen:
bende kıbrıs mt ciyim sakın olaki yabana atma 4 senemi verdim ben o memlekete:rendeer:
hehhehehe saol abi burda yanlızım dostlar yanlızım şarkısını hit yaptık yurtta heheheh ya abi burda net olayı bela adsl yok sitey 10 saattte giriyoruz dün ayıpdır sölemesi yurda yemek söledim pizzacıya para verdim bi 5dk gezdik motora hasret kaldım düştüğümüz hale bak abi bi motoruna binebilirmiyim ahhh ahhh