[KKTC - MT]

ümmet abi sende kıbrıs mt ci olmuşun :)
mondiali küçümsemeyin.bakın türkiyeyi dolaşıyor.arıza elbette verecektir.kul yapısı nede olsa.bende mct kullanıyorum bu paraya gerçekten çok iyi.
kısacası at binicisine göre kişner...

doğru dur ...

kıprıss bugn ne bu durgunluK...

Son düzenleme:
CeNGiZ görüo musun... bi kaç kişi war dı aartık onlar da yok cidden..

Artık bilmiorm millet nerdee ama bugün çok durgn buralar..sadece burası deil tüm forum durgn bugün...

ist da mı??? walla sen bi de gel rize yi gör... bu hawa insanı motordan soğuutur wallah..

hehehe burası süper demin yanımdan r1 gecti ağlıcaktım ya içim gitti :(

Merhaba arkadaşlar bende Kıbrıs'ta okuyorum.Yakın Doğu da ama ne yazık ki motor yok şuan :salut: ama seneye inş. bi 600 f olucak böle giderse.Şuan bayram tatili dolayısıyla memleketimdeyim.Dönüşte buluşup görüşebiliriz.
(internete bu aralar çok sık giremiyorum.eğer geç cevap verirsem kimse kusura bakmasın)

hoşgeldin robinson ben deil ama blackıce nickli okay kardeşimiz kıbrısta okuo girne american üniversty yakın zamanda girer nete konusursunuz bu arada inş. alırısn 600fi gercekten cok hos bi motor

HEHEH BENDE OKAYIN DENİZLİDEN KANKİSİYİM HERKESE SELAMLAR OKAYLA BİRLİKTE DÖNCEM işte

nber lam otak akşam yanınd,a gelcem hehe sen hazır ol

Son düzenleme:
Denizli İl Temsilcisi
Merhaba arkadaşlar bende Kıbrıs'ta okuyorum.Yakın Doğu da ama ne yazık ki motor yok şuan :salut: ama seneye inş. bi 600 f olucak böle giderse.Şuan bayram tatili dolayısıyla memleketimdeyim.Dönüşte buluşup görüşebiliriz.
(internete bu aralar çok sık giremiyorum.eğer geç cevap verirsem kimse kusura bakmasın)

abi nerdesin ya kopmuşun ben gelmeden netten ahh ahhh tam birini buldum kıbrıstan derken :pr:

Denizli İl Temsilcisi
siz napıyosunuz ben şimdi dışar kankinin kafesindeyim

Denizli İl Temsilcisi
ümmet abiyle akşam msnden baya muhabbet ettik abi yola çıkcakmış

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar