[KKTC - MT]

aylıgın 4/3 ünü cbf500 e bağlayacagım hacı...yoksa para dayanmayacak...
her şey planladıgım gibi giderse seneye yazın motorla gelecem tr ye...senide ıst dan alıp biraz kuzeye doğru ülke dışı felan akarız hacı...:pl:

girnedeki surlar içi nerde hacı...
yaw parça işini niye bu kadar dert ediyorsun hacı yaw...motora bir şey olmadıgı sürece her türlü parça uydurulur...

sen kap gel motoru... kendınde biliyorsun burda arabasız motorsuz olmaz...
Bencede kanka hatta tamamını bağla..Sayende hanedan girne şubesini açacak :))

Denizli İl Temsilcisi
hadi bakalım herkese benden çay harbırı özledim , liman kumarhanenin ordan dönmeyi özledim , starlingde aradığımı bulamamayı özledim , salak saçma sessizce balkonda oturup türkiye yi özlediğim günler aklıma geliyor .

hadi bakalım herkese benden çay harbırı özledim , liman kumarhanenin ordan dönmeyi özledim , starlingde aradığımı bulamamayı özledim , salak saçma sessizce balkonda oturup türkiye yi özlediğim günler aklıma geliyor .
Aynen birader senin yazdıklarını okurken gözümde canlandı hepsi :) Yağmur yağarken çorap+terlikle starlinge gitmeler, starlingin müzikleri, kasiyerler, sucuk dolduran dayı :queen: yeşil donlu kawasakici, karşı apartmandaki havlayan it, üst kattaki işler karıştıran rahat değil dönüp duruyor dediğin ayı :queen: Güneş enerjisini tamir etmeye çalışmamız sonucu teras kapısının elimde kalması, Kaanın muhabbetlerini de sayardımda burası müsait değil :) Ziyanın yağı değiştirirken hacıladığımız yay noldu ki la keşke alsaydık onu :) Valla yarım yılda hatta ne yarım yılı 4 ayda ne çok şey yaşadık be güzel çirkin :sunny:

Denizli İl Temsilcisi
aynen ne zamnalar yaşadık neler gördük geçirdik allah razı olsun ekipten hiç çatlak sesde çıkmadı güzel zamanlar geçirdik şimdi tırt yatmıyo kafam eller kadir kıymet bilmiyo pampa salla durumları yani bakalım artık ne yapcaz ne etcez motosiklet ekibinden bile soğuttular o derece yani :)

ben en çok şeyi özledim ya tc plaka görünce korna çalardık bazoso dururdu bazısı durmazdı ya :D

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
Bencede kanka hatta tamamını bağla..Sayende hanedan girne şubesini açacak :))
olum tamamını bağlayınca motora benzin parasını nerden bulacagız...
hadi benzini geçtim...ben ne yiyeceğim... ne içeceğim ::cekic::::144:: ::cheeeeer

Denizli İl Temsilcisi
Umut vardı bide 2006 tarihli pirelliyle gezen 2005 te Cbr250 almıştım sattım diyen :queen:

ben bozuntuya vermemeye çalışıyodum sen yok kanka yok yok :D he de geç işte la

e benim ekonun sarı kağıdını ver bi bakam diyince işlem yaptırmadığını öğrenip adama ilk buluşmada motoru bağlancak dediğim gün :D

ben bozuntuya vermemeye çalışıyodum sen yok kanka yok yok :D he de geç işte la

e benim ekonun sarı kağıdını ver bi bakam diyince işlem yaptırmadığını öğrenip adama ilk buluşmada motoru bağlancak dediğim gün :D
Dedim dalga mı geçiyon daha geçen sene çıktı piyasaya işte adama laf anlatamıyon inatla vardı diyor sonunda he dedim zaten :queen:

Motosikleti
şirkette yat kalk panpa senin eline para geçtimi sen çok güzel yiyip içiyorsun :thumleft:
yatacak yer sorun değil.... cadırda da yatarım...soguk mu varda...
yiyip içme zamanım geldide geçiyor bile hacı... o kadar da olsun ;) ;)

Motosikleti
aha son gezim...
yeşil ırmak a gittim...
hazır gitmişken bir de yolda kalalım dedim...
geri dönüşte 5 dakka mola verdim...
sonra marşa bastım motor çalıştı fakat marş durmadı...çalışmaya devam etti...
motorla beraber oda dönuyor...sağ kütüklükteki kırmızı düğmeden stop ettim...marş gene dönmeye devam ediyor...
kontağı kapattım gene aynı...
aku kapagını acıp kutup basını cıkarana kadar nerdeyse akü bitecekti...
sonra çalıştırdım motoru ve marş motorundaki + kabloyu cıkardım...hiç stop etmeden eve kadar geldim...
sorunda marş rölesinde imiş...değiştirdim...suan sorun morun yok...

Dogma buyume kibrisliyim aslen adanaliyiz ama daha yesilirmaga ne gittim ne gordum ilk defa resimlerini goruyorum burda sagol kardes guzel gezi olmus ama biraz daha foto cekersen sewiniriz hani :p

Motosikleti
Dogma buyume kibrisliyim aslen adanaliyiz ama daha yesilirmaga ne gittim ne gordum ilk defa resimlerini goruyorum burda sagol kardes guzel gezi olmus ama biraz daha foto cekersen sewiniriz hani :p
yarın atarım diğer fotoları hacı....
şimdi uyumam lazım... :)

Motosikleti
Güzel gezi olmuş hacı tekerine sağlık. Gezmediğin nere kaldı Türk kesiminde :mrgreen:
mağusayı fort eskort ile gezdim...karpazında en ucuna jip ile karavan götürdüm...ama bu yerlere motorla da gideceğim... :))
ayrıca yeşilırmakdan başlayıp karpaza kadar mümkün oldugunca denize yakın yollardan gitmek gibi bir düşüncem de var... :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar