[KKTC - MT]

herşey gümrükle ilgili buda bizim devletin politikası olmadığından dolayı oluyor.ingiltereden al 3000 e sonra burda ver 5000 gümrük ondn sonrada neden pahalı diye üzül.ama yapacak birşey yok devletimizin teşviği yada trafik anlayışı .ne dersen de işimiz zor burda türkiyeden getiremezsin bunu biliyorum sadece.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:46 ----------

tamam ozaman bende nerde bu motorcular diyordum .burada bekliyoruz okayıda gene görmek isteriz artık oda kıbrıslı oldu kanaatimce.kazasız belasız günler dilerim.

Denizli İl Temsilcisi
herşey gümrükle ilgili buda bizim devletin politikası olmadığından dolayı oluyor.ingiltereden al 3000 e sonra burda ver 5000 gümrük ondn sonrada neden pahalı diye üzül.ama yapacak birşey yok devletimizin teşviği yada trafik anlayışı .ne dersen de işimiz zor burda türkiyeden getiremezsin bunu biliyorum sadece.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:46 ----------

tamam ozaman bende nerde bu motorcular diyordum .burada bekliyoruz okayıda gene görmek isteriz artık oda kıbrıslı oldu kanaatimce.kazasız belasız günler dilerim.

ahh ahh ne günlerde kurdum ben bu kktc mt yi yıl kaçtı bilmem böyle olduğunu görmek güzel bi duygu belki bir ara artık tatil amaçlı gelirim

ya adam gittii adı kaldı yeni başkan da denetlemeden mi korktu acaba.bırak gelsin o hala başkan burda öyle olur ya kurucu başkan hiç eskimez

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:05 ----------

gelince haber verinde karpaza gidek

Merhaba :) Yarın akşam 6-7 uçagıyla kıbrısa gelicem kısmetse . Gezme görme amacıyla , kalıcak yeri aracı falan ayarladım ama henüz bir motor sahibi degilim malesef..
Hazır diyorum kıbrıstayken böyle bi süreligine 2-3 gün gibi mesela motor kiralıcak bi yer varmı ? Bilgilendirirseniz sevinirim

ya adam gittii adı kaldı yeni başkan da denetlemeden mi korktu acaba.bırak gelsin o hala başkan burda öyle olur ya kurucu başkan hiç eskimez

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:05 ----------

gelince haber verinde karpaza gidek

Yok bayram abi ayıp ettin korkacak bişeyimiz yok zaten kardeşim dediğim kişidir kendisi :) Her zaman başkan tabiki burda onun yeri başka :)

Merhaba :) Yarın akşam 6-7 uçagıyla kıbrısa gelicem kısmetse . Gezme görme amacıyla , kalıcak yeri aracı falan ayarladım ama henüz bir motor sahibi degilim malesef..
Hazır diyorum kıbrıstayken böyle bi süreligine 2-3 gün gibi mesela motor kiralıcak bi yer varmı ? Bilgilendirirseniz sevinirim
Özel mesaj attım.

Denizli İl Temsilcisi
herkese güvenimiz sonsuz güzel bir aile bıraktığıma inanıyorum arkamda hep birlikte kalın tek dileğim budur :)

Abi bayramda ankarada olacagim henuz tarihlerim belli degil bayramda bi yerde sabit duramayacagim birsuru is var valla napcam bilmiyorum

Denizli İl Temsilcisi
benim kıbrıs yolu gözüktü sanırım bir haftalığına kıbrısa gidicem gibi yakın bir tarihte

Denizli İl Temsilcisi
alamadım daha diplomayı okul son 300 daha uzattı onuda vericekmiş öyle alcakmışız bide kıbrısta onaylatcakmışız sonraa diyolar niye sevmiyosun :D

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
Herkese sağlıklı, mutlu, umutlu, kazasız belasız nice motosikletli bayramlar dilerim....:cat:
ben şuan ankaradayım...izine geldim...
cuma günü sabah 9 uçağı tekrardan kktc de olacağım...

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
Gıbrısdan herkese selam olsun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar