[KKTC - MT]

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
3500 + masrafların yarısı ona yarısı bana ait...
bende hem kamyon hemde araba var... ama ikisini de iş harici kullanmak istemiyorum...
patronum kendi keyfine kullanacagın zaman yakıtını koy istediğin yere git diyor...
ama emanet araç kullanamayı sevmem...işde kullanırken incelir, keyfime kullanırken kopar oda bana girer...
hiiiç gereği yok...motor alana kadar tabanvaya devam...
1 ay daha sabredeyim de ondan sonra küçüğüne büyüğüne bakmayacağım bi motor çekeceğim altıma:p:queen::pl:

3500 + masrafların yarısı ona yarısı bana ait...
bende hem kamyon hemde araba var... ama ikisini de iş harici kullanmak istemiyorum...
patronum kendi keyfine kullanacagın zaman yakıtını koy istediğin yere git diyor...
ama emanet araç kullanamayı sevmem...işde kullanırken incelir, keyfime kullanırken kopar oda bana girer...
hiiiç gereği yok...motor alana kadar tabanvaya devam...
1 ay daha sabredeyim de ondan sonra küçüğüne büyüğüne bakmayacağım bi motor çekeceğim altıma:p:queen::pl:
İnsallah aga en krali senin olur..3500 gayme aga az değilki masraflarla 4 bin eder..üte yandan sifir 125liği 5 e alsak 2 sene sonra 4 e babam bile alir yani mantikli değil mi :p

Motosikleti
İnsallah aga en krali senin olur..3500 gayme aga az değilki masraflarla 4 bin eder..üte yandan sifir 125liği 5 e alsak 2 sene sonra 4 e babam bile alir yani mantikli değil mi :p
ben 0 km 125 lik buldum... skjyteam 125 3250 tl... 1 aya kadar daha iyisini bulamazsam bunu alacağım...hem az yakar hem az gider :p
hem de her yere girer...

Motosikleti
tok açın halinden anlar mı :jocolor:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:38 ----------

Yok aga 3 bin lirayi cöpe atamam çok tehlikeli çinli için ver 5 bini kurtul gidene kadar msraf etmeden bnerim
125 lik ve 150 lik kanuniyi duysan ogg...
125 breton 5000 bilmem kaç tl...
150 lik enduro nakit olursa 7500 olurmuş...
skyteam de kampanya varmış ondan öyle :thumleft:

en iyisi 50cc lik sukutır...
500 tl ye felan... geri ankaraya dönme durumum olursa satamazsam da atarım çöpe bindiğim yanıma kar derim kendimi teselli ederim :queen::queen:

Son düzenleme:
Denizli İl Temsilcisi
Arkadaslar alacaksaniz alin su motorlarinizi artik cinli minli :) Konuyu saptirmayalim :p

tok açın halinden anlar mı :jocolor:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:38 ----------

125 lik ve 150 lik kanuniyi duysan ogg...
125 breton 5000 bilmem kaç tl...
150 lik enduro nakit olursa 7500 olurmuş...
skyteam de kampanya varmış ondan öyle :thumleft:

en iyisi 50cc lik sukutır...
500 tl ye felan... geri ankaraya dönme durumum olursa satamazsam da atarım çöpe bindiğim yanıma kar derim kendimi teselli ederim :queen::queen:

evet lütfen artık biraz daha az geyik yapalım ferhat lütfen tamam artık fiyat yazma alınca aldım diye yazarsın onun haricinde burda fiyat kıyaslama o mu bumu diye mesaj kirliliği yapma daha önbceden açılmış motor değerlendirmelerini sitede bulabilirsin lütfen artık birdaha yukarda bahsi geçen konular hakkında mesaj atma

Motosikleti
kktc ile ilgili derdimiz sıkıntımız iyi halimiz kötü halimiz bu başlık altında konusulup tartışılmıyor mu...
gidip de çorum başlığı altında yada jawa başlığı altında mı bunları konuşalım :sunny:

o zaman bu başlık altında neler konuşulması gerektiğini söyleyin, biz de ona göre kendimizi ayarlayalım...

bencede burda fiyatlar konuşulmayacaksa birseyler kıyaslanmayacaksa bu başliğin ne anlami var sirf konuşmuş olmak için yazilmiş mesajlar olsa haklisiniz istediğinizi söyleyin ama gel gelelim öyle birsey sözkonusu değil...

arkadaşlar selamlar 2002 de yakın doğudan mezun oldum nedir kıbrısta durumcuklar? motorsiklet kulubu kurdunuz mu?

Motosikleti
arkadaşlar selamlar 2002 de yakın doğudan mezun oldum nedir kıbrısta durumcuklar? motorsiklet kulubu kurdunuz mu?
kendi adıma konuşuyorum
durumcuklar kötü abi ya...
klup mulup yok...
aha burdan konuşuyoruz...zaten 4-5 kişiyiz...
5. yolda... ben ve yolda olanda motorcuk yok...
tabanvaycık devamcık:p
kıbrıslılar cak,cek,cık,cik,cok,cök,cuk,cük leri her kelimenin sonunda kullanıyorlar...
geçenler de birisi motor satıyordu...ne renk dedim mavicik dedi :queen:
patronum şömine yakacaktı oduncukları getir dedi...
birisi kahvecik içer misin diyor...

bi kerede minibüste kadin şu köşecikte iniyim demişti :p seviyorum kibris halkini :mrgreen:

kendi adıma konuşuyorum
durumcuklar kötü abi ya...
klup mulup yok...
aha burdan konuşuyoruz...zaten 4-5 kişiyiz...
5. yolda... ben ve yolda olanda motorcuk yok...
tabanvaycık devamcık:p
kıbrıslılar cak,cek,cık,cik,cok,cök,cuk,cük leri her kelimenin sonunda kullanıyorlar...
geçenler de birisi motor satıyordu...ne renk dedim mavicik dedi :queen:
patronum şömine yakacaktı oduncukları getir dedi...
birisi kahvecik içer misin diyor...

kıbrısta çalışırken bulunduğum bara kıbrıslı bayan yaklaştı bir kolacık bir sucuk alabilirim değil dedi :) ula kolayı veriyimde barda sucuğu nerde bulacam diye düşünürken
ne marka sucuk var deyince jeton düştü..Su istermiş meğer :) :)

Ben okay cepten girdigimiz icin nete tunanin hesabi acik cikmak zor oldugu icin bundan yaziyorum iki sayfa ferhatin hayalleri ile dolu onemli bisey yaziyoruz ustune yuz sayfa geyik mt il gurubu sayfasi burasi motor kiyaslamalari icin yonetim her motorun sayfasini acti yapilan sohbet ozel mesaj sohbetine giriyor amacim size baski yapmak degil kktc mt black ice okay sen saygilarimla

kıbrısta çalışırken bulunduğum bara kıbrıslı bayan yaklaştı bir kolacık bir sucuk alabilirim değil dedi :) ula kolayı veriyimde barda sucuğu nerde bulacam diye düşünürken
ne marka sucuk var deyince jeton düştü..Su istermiş meğer :) :)
:queen::queen::queen::queen:aqua fresh -icy herneyse hatirlayamadim su markasini :queen:

Motosikleti
Ben okay cepten girdigimiz icin nete tunanin hesabi acik cikmak zor oldugu icin bundan yaziyorum iki sayfa ferhatin hayalleri ile dolu onemli bisey yaziyoruz ustune yuz sayfa geyik mt il gurubu sayfasi burasi motor kiyaslamalari icin yonetim her motorun sayfasini acti yapilan sohbet ozel mesaj sohbetine giriyor amacim size baski yapmak degil kktc mt black ice okay sen saygilarimla
bende önemli bir konu hakkında bilgi istiyorum...
2-3 defa limana gidiyorsunuz hatta evinize de yakın 2 dakikanızı ayırıp da gümrükçülerden bilgi almıyorsunuz:jocolor:
vee senin deyiminle taaaa lefkoşadan (18km) kalkıp geliyorum kendi işimi kendim hallediyorum :pale:

peki bu köşecik, sucuk, kolacıkları nerde konuşacağız
mt kktc konu dışı adlı bir başlık mı açsak acaba :p

bende önemli bir konu hakkında bilgi istiyorum...
2-3 defa limana gidiyorsunuz hatta evinize de yakın 2 dakikanızı ayırıp da gümrükçülerden bilgi almıyorsunuz:jocolor:
vee senin deyiminle taaaa lefkoşadan (18km) kalkıp geliyorum kendi işimi kendim hallediyorum :pale:

peki bu köşecik, sucuk, kolacıkları nerde konuşacağız
mt kktc konu dışı adlı bir başlık mı açsak acaba :p
soracağın bir soru varsa bana sor gümrüğe gitmeden bile cevaplarım.

soracagımı sordum havamı da aldım geldim:flower:
bir daha buraya yazma hacım.... özele yaz...kirletmeyelim sayfayı...
Cevap aldıysan tamam arkadaşım..Ben kıbrısı motorla gezmiş bir adamım.Kim nerde hangi usta nerde bilirim..Magosada emrah ustadan,Lefkoşada şavurin usta,Girnede Erol usta,Gene lefkoşada Ali faik usta,eren motor vs... Kıbrısta bir seyyah vardır lakabı JAWA ALİ ,Motosiklet için güzel çalışmaları vardır.Kıbrısta olsaydım Motosiklet camiasıyla tanıştırırdım seni.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar