- Motosikleti
- Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
mangal terk :queen:
bi buçuk kilo terk :thumleft:tavuk eti terk :flower:
bi buçuk kilo terk :thumleft:
Uykum geldi forum terk olcak birazdan :cherry:bi torba kömür daha terk :king:
Uykum geldi forum terk olcak birazdan :cherry:
işi vardır adamın ::winkwink
valla adam mangalı çaktı gitti
Arkadaşlar bu aralar finaller boğazıma çökmüş durumda, bende kafaya huni takıp gezme durumuna geldim zaten :queen:
Arada bi girip bakıyorum foruma, uzak kaldım ama "biz daha ölmedik". Yani, o kadarda ölmedik :mrgreen:
Okay kardeşim tişört mü basılıyo bayrak mı alınıyo ne oluyosa sen hallediyosun sanırım, bana herşeyin Small bedeninden ayarlayıver bişeyler :cherry:
Parasını tr ye gidince havale yoluyla şeedicem ben sana22Ocak2012ye kadar Özüm kardeşiniz -yeniden- her yönden servis dışı olucaktır, görüşmek üzere, sağlıcakla kalın
Bu arada dipnot: %99 ihtimalle 17Şubat2012 sabahı Girne liman'a motorumla ayak basmış olucam, karşılama heyetinde davul zurna istemez, çelenk yollayacaklar lütfen TEGV'e bağış yapsınlar :wiinkk: :queen:
Birader peder bey depozito işine okey dedi herşey tamam çıkmak lazım artık hadiiyy :queen: Bıktım artık biliyosun durumusıkıntı yok türkiyedeen paslaşırız motor getirme olayına gelince black_eagle da getiriyor getirmeden nce benim moto sohbetteki motor getirme muhabbetini okumanızı şiddetle tavsi ederim o zman şimdiden tüm arkdaşlarla şubattta görüşmek üzere![]()