[KKTC - MT]

Denizli İl Temsilcisi
Sevgili arkdaşlar motorumu satıyorum şuan kıbrıstayım motorumla birlikte pazarlıksız son fiyat 1.600 tl dir özellikleri :

mondial zn 125 plakanın eşi benzeri yoktur zaten

1-8000 km de
2-alarmı vardı söktm yanında verilcek çalışıyor
3-METZELLER 350 TL LİK LASTİKLER DAHA 1 AYLIK
4-NGK LAZER İRİDİUM BUJİ 50 TL
5-CARBON GERÇEK PERFORMANCE EGSOZU VANALI 200 TL
6-motorda hiçbir kaza vs yoktur birkaç küçük çatlağı vardır motorun oda keyfe kede

Denizli İl Temsilcisi
neler olmus ben yokken...kimler nereye gidiyor...:sunny:

walla kimsenin biyere gittiği yok :D ben cc yükseltmeyi düşünüyorum oz07 ve blackeagle şubatta bi terslik olmazsa motor getirmeyi düşünüyolar siz nerlerdeydiniz asıl yoktunuz uzun bi süre

walla kimsenin biyere gittiği yok :D ben cc yükseltmeyi düşünüyorum oz07 ve blackeagle şubatta bi terslik olmazsa motor getirmeyi düşünüyolar siz nerlerdeydiniz asıl yoktunuz uzun bi süre

mmm iyi ozmn ben yanli anladim sanirsam :)
benim isler yogun o yuzden pek bakamiyorum. yurt disina cikiyorum cogunlukla. sadece facebook la ilgilenebiiyorum aradabir.
christmas ve yilbasi icin cok yorulduuummm. artik dinlenebilirim yeni yila guzel girmek lazim :mrgreen:

birde motorlarimi satmayi dusunuyorum yaza dogru ATV veya ? (ne motoru alacagim belli deyil) motoru almak istiyorum. simdilik bu kadar :)

Denizli İl Temsilcisi
mmm iyi ozmn ben yanli anladim sanirsam :)
benim isler yogun o yuzden pek bakamiyorum. yurt disina cikiyorum cogunlukla. sadece facebook la ilgilenebiiyorum aradabir.
christmas ve yilbasi icin cok yorulduuummm. artik dinlenebilirim yeni yila guzel girmek lazim :mrgreen:

birde motorlarimi satmayi dusunuyorum yaza dogru ATV veya ? (ne motoru alacagim belli deyil) motoru almak istiyorum. simdilik bu kadar :)

bmw f 650 gs şiddetle tavsiye ederim

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
iyi seneler arkadaşlar...

Denizli İl Temsilcisi
o zmn boyun 1.80 civari olmali

yok benim boyum o kadr yanlış da ölçmüş olabilirim dedim :D bidaha ölçüyim tam yerden bel kemiğine kadar olunca 3 a4 kağıdı uzunluğunda evde metre yokda :D benim boy olsa olsa 1.70 -1.80 arası vardır heralde ben türkiyeye dönünce şu okul bitsin bi f650 yada yzf r6 düşünüyorum ha bu arada cumartes gününki organizsayona katılım sağlıcakmısınız hava güzel olursa

yok benim boyum o kadr yanlış da ölçmüş olabilirim dedim :D bidaha ölçüyim tam yerden bel kemiğine kadar olunca 3 a4 kağıdı uzunluğunda evde metre yokda :D benim boy olsa olsa 1.70 -1.80 arası vardır heralde ben türkiyeye dönünce şu okul bitsin bi f650 yada yzf r6 düşünüyorum ha bu arada cumartes gününki organizsayona katılım sağlıcakmısınız hava güzel olursa

Ben 1.78 im işte hesapla :)
Ne cumartesi ne organizasyonu kardeşim bizim neden haberimiz yok :p

Denizli İl Temsilcisi
Ben 1.78 im işte hesapla :)
Ne cumartesi ne organizasyonu kardeşim bizim neden haberimiz yok :p

facede bas bas bağırıyorum ya moruk :) kaçtır benim boy müdür merak ettim bak :D

bu arada yarın malzemleri alıyım da güneşli olan bi günde yapak şu egzozu be müdür binesim gelmiyo walla o arada çıkan pıtırtı sesi sinir bozuyo aga bide sana hafta sonuna kask ayarlamak lazım bi yerden

facede bas bas bağırıyorum ya moruk :) kaçtır benim boy müdür merak ettim bak :D

bu arada yarın malzemleri alıyım da güneşli olan bi günde yapak şu egzozu be müdür binesim gelmiyo walla o arada çıkan pıtırtı sesi sinir bozuyo aga bide sana hafta sonuna kask ayarlamak lazım bi yerden
Benim facem yok gardaşş :mrgreen:
Yaparız okay sorun değil :)
Kask konusunda hiçbir fikrim yok :silent:

Denizli İl Temsilcisi
Tamam okay :)
Aliyi çağırıyomuyuz motorcu değil o artık :queen:

walla bilemiyorum motor gezisi herkes motorla gelcek :D satmayaydı motoru ha arabalaında katıldığına gelebilir :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:17 ----------

Şu an 2 kullanıcı var. (2 üye ve 0 konuk)
BLACK_ICE ferhatkars

yok artık nerdesin müdür :D hoşgeldin

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
benim daf kamyonum var...yarın kendisiyle tanışacağım....
ben de kamyonla geleyim mi soldan soldan:queen:

evimin yeri de lefkoşa-marmara bölgesi 6. sokak da....ev nosunu aradım ama hiç bir yerde bulamadım:p
bahçeme rahat 20-30 motor sığar... mangal yapmak için o biçim yer.... daha ne olsun bee :flower:

evin arka sokağında da internet cafe varmış... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar