Denizli İl Temsilcisi
- Konu Yazar
- #1,001
gideceğim yer burasıymış...
[url]http://a1111.hizliresim.com/r/r/q0fj.jpg[/url]
ha bu arada 1000 . mesjı sen yazdın
gideceğim yer burasıymış...
[url]http://a1111.hizliresim.com/r/r/q0fj.jpg[/url]
ha bu arada 1000 . mesjı sen yazdınwalla lefkoşayı tam bilmiyorum ama güzeldir sanırım ya
![]()
Kktc mt nin kadrosunu biraz daha genisletmemiz lazimOrgutlenme yapalim
![]()
aga herkes klavye motorcusuyapcek bişey yok bi bende motor var
![]()
Klavye motorcusu tuttum bunusubattan itibaren yalniz kalmayacaksin
![]()
magosadan selamlar..motor aldığımda aranıza katılırım![]()
10 gundur turkiyede oldugum icin uzak kaldim biraz forumdan.Abi bende üzülüyorum ama yapcak bişey yok 3 motor aktiftik biri gitti kaldık 2 motor e abi herkes biz gibi scooter binmiyorki scooter biniyoruz diye tiye alınıyoruz ha bu yüzden motorunuz burda olmasa bile kalbimizde yeriniz büyük ben 4 yıl çektim burda tc plaka motosiklet özlemini kurarken kktc mt yi varmıydı yoktu ama size birşey diyim mi illa motor sevigisi mt ailesi sevgisi yüksek cc ile ilişkili değil bu yüzden sizleri çok seviyorum arkadaşlar bir çoğunuzla yüz yüze görüşmedik ama biliyorum bir ihtiyacımız olumu koşucaksınız bizde aynı şekilde bazen sinir oluyorum beni maruz görün
10 gundur turkiyede oldugum icin uzak kaldim biraz forumdan.
Evet okay katiliyorum sana ama mt ruhu baska iste tabi her zaman ihtiyacin olunca kosariz bi telefonuna bakar
Blow07 nerelerde motoru halloldu mu ? Finaller yaklasmadan bi bulusma yapsak aslinda
kıbrıs hükümeti bu sefer de "burda ......işinizi yapacak adam yokmu da Türkiyeden adam getiriyorsunuz" demiş.... ilan vermişler. 15 gün içinde başvuran olsada anlaşma yoluna gitmeyip gene beni alacaklarmış....
bu iyice zıvanadan çıkmadan bir sonuca bağlansaydı....
Kıbrısa selam..... Topik pek canlı değilmiş.!
Okay durumuna gercekten cok uzuldum kardesim herseyde bir hayir vardir ne diyebilirim baska bilmiyorum hayirlisi olsun.dostum blow sattı motoru benimde okulu bırakmaa durumları var giderken herkesi toplıcam zaten
Kibrisa gelirsin insallah ferhat. Kktc liler bu is konusunda her zaman kendi vatandaslarina oncelik veriyorlarkıbrıs hükümeti bu sefer de "burda ......işinizi yapacak adam yokmu da Türkiyeden adam getiriyorsunuz" demiş.... ilan vermişler. 15 gün içinde başvuran olsada anlaşma yoluna gitmeyip gene beni alacaklarmış....
bu iyice zıvanadan çıkmadan bir sonuca bağlansaydı....
Abi kibrista cok motosiklet tutkunu var ama mtde takilan bu kadar kisiyiz gonul ister ki biraz daha canli olsun ama iste.. Okay da gidiyor aktif olan birkac kisi kalcaz.Kıbrısa selam..... Topik pek canlı değilmiş.!
Okay durumuna gercekten cok uzuldum kardesim herseyde bir hayir vardir ne diyebilirim baska bilmiyorum hayirlisi olsun.
Kibrisa gelirsin insallah ferhat. Kktc liler bu is konusunda her zaman kendi vatandaslarina oncelik veriyorlar
Abi kibrista cok motosiklet tutkunu var ama mtde takilan bu kadar kisiyiz gonul ister ki biraz daha canli olsun ama iste.. Okay da gidiyor aktif olan birkac kisi kalcaz.
kuzenım pazar günu samusuna ordanda kıbrısa gidecek askerliğini yapmaya![]()
Bakarsin sans doner devamwalla askerlik için kral mekan kıbrıs , black eagle dediğim gibi son akşam olaylar olaylar![]()