pazartesi paspırt işlemlerine başlıyorum...2 günde çıkıyormuş... paspırtı kktc ye faxlayacagım ordan ssk m başlayınca gideceğim...bakalım kaç günde bitecek....aralarına (gs500-cbf500-xrv750) hangisi girecek bakalım....
hayırlısı diyelim....:bounce:
walla ne diyim öncelikle gezilerimiz eğlencei olup daha toplanamamız sebei ile tam bir ekip oluşturamadık ama şuan kemik olarak girne 2 lefkoşa 2 gazimaogsa 1 motor sevdalısı mevcuttur .
ferhat hocam her zman bekleriz istersen peugeot starla gel biz biziz sen yine sensin değişien bişey olmaz
valla Blackeagletr gelin bi tanışalım yaBLACK_ICE bugün gelecektim, feribot iptal oldu kısmetse yarın ordayım
blow07 evet sanırım o sensin![]()
BLACK_ICE ı görürsem durdurma sözüm vardı ama göremedim hiç :mrgreen:valla Blackeagletr gelin bi tanışalım ya![]()
BLACK_ICE ı görürsem durdurma sözüm vardı ama göremedim hiç :mrgreen:
Sanada sözüm olsun seni nerdeyse hergün görüyorum zaten durdururum sana el kol sallayan birini görürsen o benim :queen:
bugün pasaport için belgeleri verdim...4-5 güne kadar evime gönderecekler....
gelecek hafta da nasip olursa görüşecez inşallah....
bekleriz motoru napcaksın bişey planladnızmı
Kardeşim iyi güzel dedinde, tam vize dönemisevgili kktc mt ailesi bu cuma günü saat 20:00 da girnedeeki akpınar kafede toplanıyoruz katılım zorunludur lütfen anlayış gösterip katılalım
ya bana kıbrısa geldiğimde scooter hariç her hangi bi tarzda motor kiralayabileceğim bi yer lazım (yanlış anlaşılmasın scooter fobim var yoksa severim onları da ama binemiyorum)... aslen kıbrıslıyım ama tr de yaşıyorum sık gidiyorum, motorum istanbulda (600F), kıbrısta yok... oraya geldiğimde de keyfini çıkarmak istiyorum... bilgisi olan var mı? 1-2 günlük kiralamak istiyorum geldiğimde