[KKTC - MT]

topic kımıldayın yahu gezi var gelen varsa 2 tanesı gsxr1100 birisi türk plaka olan 52 gorursenız yapısın peslerıne:D

1.5 aydır g.magosa daydım
tühh bea bu grubu yeni gördüm
maalesef bugün türkiye ye dönüyorum
ama haziran-temmuz yine magosadaym hem de motorumla!!!!
tanışalım takılalım kendinize ii bakın dikkatli kullanın

Merhabalar

Merhaba arkadaşlar. Bende motor sevdalısı olarak Kıbrıstayım. Burada yeni işe başladım ama en kısa zamanda motor almak istiyorum.

Şimdiden piyasayı kontrol edip bilgi edinmek istiyorum. Burada ikinci el motorlar nerede vardır nasıl ulaşırım.

Tercih ettiğim motor tipi öncelikle cruiser tabiki ama enduro da olabilir. 1100 cc nin altında cruiser motora ulaşamadım onlarda 20.000 TL civarında yada ben daha ucuza ulaşamadım. Sizce nerelere bakmam gerekir.

Uzun süre kalmayı planlıyorum. Çalışmaya da başladım. Eşim öğretmen aslında onun adına TR den getirsem de ben kullansam olmuyormu acaba.

Son düzenleme:
vaybe kıbrıslı dostlarım girneye gelşiyorum 14 ay boyunca ordayım inş tanışma fırsatımız olur sizlerle

Hocalarımdan bir tanesi Kıbrıs ta bir otel ayarlamaya calısıyor bana Stajım için ; oLursa boL boL görüşecegiz dostlarım ...

gelin gelin komple gelin..:d bu arada esının adına getırıp sigortaya senin isminide eklettın mı oluyor hocam:d

Denizli İl Temsilcisi
wayy ben geri geldim arkdaşlar kktc mt nin kurucusuyum ama motorsikletsikletsizlikten ilerletemedim ama ayın 16 sında tc ye gidip makina getiricem bu tarafa kktc mteyi ayakklandıralım örnek listeyi devam ettirelim

1-Okay ŞEN 05338778590 [email protected]
2-

arkadaslar ben adana da yasıyorum yazın yıllık izinde kıbrısa gelirsem motor kullana bilirmiyim yardımcı olacak arkadas varmı

Merhaba Arkadaşlar

Ağustos 2009 tarihinden itibaren 2 sene süre ile K.K.T.C. de,yavru vatanımızda yaşayacağım.Adaya elbetteki Raziye (benim v storm un adı kendisine böyle hitap edilmesinden hoşlanıyor :) ) ile geleceğim.Grubunuzla tanışmak isterim....

kıbrısta plakasız 2. el motorlar nerelerde bulunur bılenınız var mı trafıge cıkıs yasagı olanlar yani:D

Hurdalıklar da kullanılan motorlar oluyor ama plakasız olduğu için hurdalıklara koyuluyorlar..

Lefkoşa tarafına bir bak.. Bir de yanılmıyorsam bir arkadasım LAPTA dan öyle bir motor almıstı... Tam bilmiyorum...

biraz gecoldu cevabım kusruma bakma kardes cvp için tesekkur ederım..bana gumrugu odenmemıslerden lazım bakalım umarım bulurum..

kıbrıs mt saygılar okaya sahip çıkın orda:Dgrup sürüşünde arkanızadan gelmemesini sağlayın:Dgezi planınız olursa haber verin hemen akar gelirim deniz üstünden:D

Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar