dostum ben su an kibristayim ve motorumu da getirdim buyur ayrintilar:
mersin tasucundan motoruna ve sana bilet alacaksin (silifke), bilet aldigin yere yuzunu don soldaki ilk sokaga ( 2 metre genisliginde bir aralik) gir duz yuru merdivenleri cik sola bak ofis var gir triptik alacam de, 1 aylik al fazla degil. bosuna para verme cunku ordan 10 yillik da alsan buraya indiginde sana 30 gunluk vize verecekler ilk basta ( muhaceretin yoksa ).. koy feribota motorunu ve iyice baglat..yol boyunca bir daha goremiyeceksin! gelince cesitli gumruk islemlerine tabii tutulacaksin, 3 tane adam seni 2 tur birbirine yollayacak (bu arada senden motorunu sigortalatmani isteyecekler, oradaki hazir sigortacilar bunu 100-150 ye yapar ama sen motoru birakip kapidan cikip girnede bir bankaya gidip o sigortayi 40 ytl'ye yaptirip geri gelebilirsin) daha sonra o 3 adam arasindaki turlari atip kagidini imza ve muhurlerle doldurduktan sonra son adam sana vize verecek.. iste o adam butun noktayi koyan adam. ada kurallarina gore oturma izni olanlar ve ogrenciler arac getirebiliyorlar ama calisma izni olanlar turk plakali arac sokamiyorlar! en fazla 1 ay sokabilirsin motorunu eger calisma iznin varsa.. ayrica eger calisma iznin yoksa ve oturma iznin varsa daha sonradan ada da calisma izni alirsan gene altindaki aracini cikartmani istiyorlar senden. vizesiz adada durmanin gunluk cezasi 65 ytl.