Denizli İl Temsilcisi
- Konu Yazar
Alpinestars markasi bayanlar icin urettigi Stella motocross kiyafetleri ararim, Kibrista bulamadim...Turkiyede var midir acaba?
war yardımcı oluruz
Alpinestars markasi bayanlar icin urettigi Stella motocross kiyafetleri ararim, Kibrista bulamadim...Turkiyede var midir acaba?
war yardımcı oluruz
http://www.motomax.com.tr/ bu siteye yaz hem siteye reklam veriolar hemde kaliteli sana istediğin maka istediğin beden gonderir ama dikkat et gümrüğe çakılmasın
cok karisik bulamadim :silent:
motomax ın sayfaya gir yada anes motor yaz googleye iletişimdden mail adreslerine bak mail atabilirsin :bounce:
olabilir malum siteden bulmuşssundur kesin benim net kablo net olduğundan bazı sitere girmiyor girse bile karman kuruşuk olduğundan bu iki sieye giremediğimden yazamadım girebilsem yazcaktım da k bakmayın artık elimizden geldiğince yardım etmeye çalıştık k bakmayın ozurdilerim
yha sieye grip iletişim bilgilerini veremedim o yüzden özürdilemiştim ben erkek eldivenini kullanıyorum birde balaklavasını kullanıyorum gayet başarılı soğuk vs aşırı derecede koruyor verdiğiniz parayı hakedeciğinden emin olabilirsiniz
Tesekurler![]()
Merhaba Blackeagletr,
Bunun için ek vergi var tabiki. Şu an ne kadara mal olmuştu hatırlamıyorum fakat 350-400 tl civarında bir meblağdı hatırladığım. Ayrıca her 6 aydabir motorun seyrüseferi var. Yani vergisi diyelim. Türkiyedeki vergilerinide bu sırada ödüyorsun. Buradaki vergi skalası Türkiyeden biraz daha farklı.
Plakayı değiştirmiyorsun çünkü motoru buraya ithal etmiyorsun. Plakayı değiştirmeyi düşünürsen muhtemelen motorun yarı parası kadar vergi alınır. Burada motosiklet lüks e giriyor.
Kıbrıs için ayrıca ehliyet çıkarttırman gerekiyor. Eğer Türkiye ehliyetin varsa onu ehliyetin izin verdiği araçlar için yeniliyorlar.
Ücretler konusunda kesin bilgi veremiyorum.
Buradaki 2005 cbr600 6,500 STG civarında.
Rica ederim.
350-400 lira derken ? Bende eylül sonu Motosikletimi Kıbrısa getireceğim fakat tahmini olarak taşucundan feribota yükleyip kıbrısta indik ve trafiğe çıktık diyene kadar tahmini masrafımız ne olur ? Ehliyet çevirme , aracın kktc de kalma izni , sigortası herşeyi dahil ortalama bir fiyat verebilir misiniz ?
http://www.facebook.com/event.php?eid=178070735580412Nerede ve ne zaman yapılacak? Bende katılamam ama arabamdanda olsa izlemek isterim şahsen...ale:
Nerede ve ne zaman yapılacak? Bende katılamam ama arabamdanda olsa izlemek isterim şahsen...ale: