KKTC de can sıkıntısına ilaç niyetinde gezi

aslında 1 ay kadar önce yapılmış bir geziydi...
işlerin yoğunluğundan mı desem tembellikten mi desem nedesem... bugune kaldı...

bir pazar sabahı motorize_delinin armasıyla uyandım...
neyapıyorsun dedi...
hiç uyuyorum
iyi kalk dolaşalım biraz...
ben bilirim senin birazını...neyse gel o zaman..

5 dk geçmedi damladı. bu ne hız yahuuu..
neyse kaltık hazırlık falan çıktık yola...

can sıkıntısı insana neler yaptırıyor...

saçmalama yeter gezi için hazırlanalım...

zorunlu artçı motorize_deli ve ben

yola çıktık nereye gideceğimize yolda karar verdik... istikamet Mağusa (Magosa)... ve benzincide yakıt ikmali... hem motorumuza hem kendimize

mağusa suriçine yöneliyoruz...

deniz kenarı... plaj muhteşem... dakunmayın bana yakarım

mağusa dan ayrılıp beşparmak dağlarının doğusuna, kantaraya doğru yöneliyoruz...

bu fotoğrafı çekerken az daha eziliyordum...

motorum benim canıııım motorum... (geçirmiş olduğum kazadan dolayı hala ufak tefek işleri var)

hava kararıyor ve dönme vakti..

Ah be güzel Kıbrıs :) Nasıl da özLemişim ! Çok teşekkürler arkadaşım ; SAYGILAR

çok güzel gezmişsiniz abi :rendeer:
orda yollardaki şeritler türkiyeye göre ters mi ?

Ah be güzel Kıbrıs :) Nasıl da özLemişim ! Çok teşekkürler arkadaşım ; SAYGILAR
eyvallah aslında üşenmesem yaptığım bütün gezileri ekliyecem foruma ama tembellik işte:p

sağolasın bizimle paylaştığın için :cat:

sende sağol arkadaşım

çok güzel gezmişsiniz abi :rendeer:
orda yollardaki şeritler türkiyeye göre ters mi ?

evet kıbrıs da ingiltere etkisiyle trafik soldan akar.

arkadaş cevabı vermiş zaten..

herşey iyi güzel hoş da resimler çok yalnız kalmış hiç bir bilgi yok. biraz açıklayıcı olsa daha iyi olabilirdi.

Gezsin eğlensin benim arkadaşım, mutlu olsun.. :) Kilo mu aldın sen, bana mı öyle geldi. :cherry:

Çok Özledim çooooooook.... Ozaman motorumuz yoktu,türkiyeye geldik motor aldık ama mutlaka oraya gelicem.. birlikte gezeriz.... birlikte maraşa gideriz...

en son cengelköy cınaraltında karşılaştık bir daha ugramadın ist iyi gezmişsin paylaşım için saol :rendeer:

Gıprısı çok özlemişim yaa 3 senedir gidemiyorum orası benim memleketim sayılır 5 senemi gecirdim üniversitede ben orda kesintisiz. burnumda tütüyor valla.Ahhhhh gıprısım gıprısım!!!!

Dilliargayada git tavsiye ederim.Böyle bir el değmemiş doğal guzellik yok yaa.Zaten kıbrısda bi Karpaz bide Güzelyurt-lefke-yeşilyurt bölgesi doğal guzellıkler ve tarıh acısından harıka.ben orada kaldım 5 sene lefke avrupa üniversitesindeydim.OBı haftasonuda o taraflara kac yıne bole fotolar olsunda bende bıraz hasret gıdereyım fotolara bakıp bakıp.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kıbrıs gazi mağusa benımde motorla gelme olasılıgım yuksek olan şehir görüşmek üzere.

en son cengelköy cınaraltında karşılaştık bir daha ugramadın ist iyi gezmişsin paylaşım için saol :rendeer:

valla aslında istanbula uğruyorum ara sıra ama hep iş ıcabı olunca.... ama ilk fırsatta mt toplantılarından birine denk düşürücem...

Gıprısı çok özlemişim yaa 3 senedir gidemiyorum orası benim memleketim sayılır 5 senemi gecirdim üniversitede ben orda kesintisiz. burnumda tütüyor valla.Ahhhhh gıprısım gıprısım!!!!

Dilliargayada git tavsiye ederim.Böyle bir el değmemiş doğal guzellik yok yaa.Zaten kıbrısda bi Karpaz bide Güzelyurt-lefke-yeşilyurt bölgesi doğal guzellıkler ve tarıh acısından harıka.ben orada kaldım 5 sene lefke avrupa üniversitesindeydim.OBı haftasonuda o taraflara kac yıne bole fotolar olsunda bende bıraz hasret gıdereyım fotolara bakıp bakıp.

bende genelde güzelyurt taraflarındayım aslında...

kıbrıs gazi mağusa benımde motorla gelme olasılıgım yuksek olan şehir görüşmek üzere.

geldiğin zaman görüşelim... beklerim

imrenilecek kadar güsel olmuş:cat:banada nasip olsun:cherry:

inşallah...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar