Kızlar Ne Zaman Terk Edilmeli?

Romans504' Alıntı:
Ya Arkadaşlar bu ne biçim sapıklık Örneğidir anlamadım motosiklet ile bayanı Karşılaştırıyorsunuz... Tamam Aşık olunur Motosiklete de Onu Sevgiliniz olmadıgı zamanlarda Kullanmak ayıp oluyor Ama :p Yok Çok İş Yapsın beni idare etsin Felan filan ... :sunny: :sunny: :sunny: :cherry:
Siz şimdi Motosikleti Az modifiye Ettikden Sonra .. Tamam Buda Bitti Sıra Geldi Kız Arkadaşıma Acaba Onda Ne Gibi Modifiyeler yapsam Diye KIza Abuk Sabuk Bakıyorsunuz dur :sunny: :sunny: Acaba Neonmu Taksam, Yoksa Susturucumu :queen: :queen: :queen: :queen:
abi diğer söylediklerinde haklısın; ama bi susturucu takmak hiç fena olmazdı doğrusu :p

eskiden bi türk reklamı varmış gak ta cıkıordu. gırgır ( manuel süpürge :queen: ) giren evde dırdır olmaz die :flower:

abi kız göbeği saldığında kıllar uzadığında bakımı elden bırakıp biri bizi evlendirsin lere yöneliyorsa hemen kendizi kurtarın :) :thumleft:

ateşle barut yanyana durmaz ciddi değilseniz bayanları boşuna üzmeyin . ortalık çöplüğe dönmüş . insan ilişkisi evlilik için vardır .

stenza' Alıntı:
ateşle barut yanyana durmaz ciddi değilseniz bayanları boşuna üzmeyin . ortalık çöplüğe dönmüş . insan ilişkisi evlilik için vardır .

hepimizi aydınlattın bu bilgiden mahrum idik.şaka ile gerçeği ayırt etmenin zamanı geldi dostum :cherry: yapma allahını seversen.

kızlar böyle bi başlık açsaydı erkekler ne zaman terk edilmeli die
ilk once tebrik eder ondan sonrada bi nedende ben söylerdim :cyclopsani: şimdi burda söylemiyim aip olmasın :queen:

Bedbin, fikre saygi nerede kaldi abicim?
üslubu yakistiramadim sana. :farao:
kusura bakma. böyle düsünüyorum...

ve üslübümü biraz espirili ttuttum arkadas bizi biraz ciddiye almıs yumusasın ve katılsın diyeydi. herkesin görüşü saygım var sanada onada o ayrı. hakaret ettiğimi yada yıkırcak birşey yaptığımı zannetmiyorum.

ortalık çöplüğe dönmüşse çöplükteki bi insandan fazlasını bekleyemezsin dostum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar