kızlar kaça ayrılır

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayatımızda herşeyi kategorize ediyoruz, gruplara ayırıyoruz. Peki aynı şeyi kızlar için yapmaya çalıştığımızda ortaya nasıl bir manzara çıkacak acaba ? Forum'a katılanlar hatun milletini nasıl gruplara ayırıyorlar merak ediyorum. Motosiklet kullananlar ve kullanmayanların dışında, tabii ki.. :king:

G

Guest

sevgine değer verenler ve vermeyenler,sürekli trip atanlar ve atmayanlar,insanın halinden anlayanlar ve anlamayanlar,durup dururken 'hadi ayrılalım' diyenler ve demeyenler(biri geldi aklıma gerildim şimdi gündüz vakti)

şekile önem verenler. dış görünüşe yakışıklılığa bakanlar.
birde iç güzelliğe bakanlar. kalp sevgisine önem verenler.

yok yok teke ayrılmazlar.
onların erkekleden farklı bır dunyaları var.
bazı gunlerı bazı gunlerıne uymaz.
çok gıcıklık yaptıklarıda olur :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kadınları daha iyi tanımak için ilginç bir site...hih. hi...... :jocolor: yuzbasıcafer.com

hepsi aynı ama hepsi her gün farklı :), dünyanın sonuna kadar kaç gün varsa o kadar çeşit kız vardır bence, iki günü tamamen tutana rastlayamadım

Abartmayın bu kadar hepsi kız işte :cherry:
Benim hergünüm aynı mı? :king:
Her an aynı ancak dikili taş olur kardeşiiim.
kız konusunu kapatın bence :cat:
iyiki varlar ki hayatımız daha eğlenceli hale geliyor hihihiihih :mrgreen:

varlıklarından rahatsız olduğumu söylemedim ki ztn, gayet memnunum varlıklarından, ii ki varlar :farao:

aslında hepsi aynı değil.
kimisi hayatınızı resil ettiği gibi kimiside dünya saadetinizi sağlar. hemde ahiret

Buraya da el attım.Eski başlıkları canlandırmaya devam.Yalniz biraz tozlanmışlar.Okurken dikkat edin.Burnunuza toz kaçmasın...

cevap veriyorum, kızlar tektir bazen çok aptal , bazen de çok kurnaz olurlar, bayanlar kendi aralarında yapı olarak ayrılırlar sadece ,ülke bazında da ayırmak lazım tabi mesela hemen örnek vereyim , türk kızları trip, naz, usandırma konusunda çok ustalardır... tabi ayrıcalıklı olanları da vardır... örnek kuşum aydın :queen: ve fatih ürek :queen:

Bence erkeğin davranışına göre kadının davranışı değişir :mrgreen: trip atıyorsak sucu kendinizde arayın, kesin birşey yapmışsınızdır :)

Birkaç rivayet vardır. İnsanların kaça ayrıldığı veya kızların kaça ayrıldığı konusunda.

Adam der ki:
Kızlar ikiye ayrılır. Bacaklarından Caaart diye. (Esprili ve kaba Şahsiyet) :pl:

Adam derki:
İnsanlar ikiye ayrılır. İnsanları ikiye ayıranlar ve ayırmayanlar. (Mantıklı Şahsiyet) :cat:

Bu konuda yorumlar çoğlatılabilir tabi. Ama Ben insanları ayırmayanlar tarafındayım. İnsanlar çeşitlilik gösterirler benzerlik gösterdikleri gibi. Fakat bunlar sabit keskin kenarlarla belirgin değildir.

Kızları seviyoruz hayatımızı güzelleştirdikleri için onlara aşık oluyoruz hayatımızı berbat ettikleri için. :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar