Kızlar bisiklet sevmesine karşı motosiklet sevmiyor

sanırım biraz güvensiz geliyor ama il başta zorla binseler de sonradan seviyorlar heleki motosikletin biraz daha görsel anlamda farklıysa kızların anlam veremediğim bi şekilde orantılı olarak sevme kat sayıları da artıyor cc den ziyade görselde bitiyor iş :) tecrübe ile sabit

Motosikleti
BWS 100
Sevmeyenler oluyor doğrudur.

Hatta "erken öleceksin bu sevda yüzünden" laflarını da işittiğim oluyor. :pale:
Tanrım.
Hiç birlikte binme şansımız olmadı. Bir yola çıkalım isterdim, büyük ihtimal severdi ama, artık gelir mi bilmem.:silent:

Yakın beyler, benden buyrun.::surprise
M17.JPG

tutki motosikleti çok seven bir kızla tanışma firsatin oldu...bu birbirinizi de seveceginiz anlamına gelmiyor :) önce karşılıklı sevgi önemli...

Kizlar bisiklet sürmeyi sevsede motosikletli erkek ilgisini çeker. Bisikletliye bakmaz bile tecrübeyle sabit. :)

ORC araştırma firmasının sonuçları mıdır bu çıkarımın temeli ?

"kızlar" motosikleti sevince ne olacak ?
ortak alanlarda tanış olmak daha kolay mı olacak ?

şahsen motosiklet kullanan hatunlara çok yanaşılması taraftarı değilim.
kolay olmaz bağzı meseleler.

Aynen katılıyorum, gecenin bir yarısı otobanda 125 cc scooter ile arkasında artçı yine bayan gitmeye çalışanı gördüm, yavaşlayıp arada tedirgin etmeyecek mesafeyi bırakarak arkalarında ilerledim, tesadüfen aynı istikamete biraz daha hareketli olan bir bölgeye yöneldik tam kendi yoluma dönecekken kavşakta yan yana geldik," yanlış anlamayın, takip nedenim yolda öküze denk gelmeyin diye arkanızdan geldim, ayrıca bende burada oturuyorum" dedim meğerse öküz onlarmış.

tip varsa arabasını rampada geriye kaçıranları bile severler. tip yoksa Alonso gibi sürse bile bi işe yaramaz. yani arabanın kaportası yada motorun grenajı değil mesele...

iş motorun grenajında değil; adamın grenajında bitiyor yigen...

Kadınlar iç güdüsel olarak güvenliyi tercih etme eğilimine sahiptir, doğadaki tüm dişilerde olduğu gibi. Mesela erkek serçe baharda yuva yapacak bir yer bulur, oraya çeker dişiyi, eğer burası güvenli değilse dişi serçe uçar gider.
Eğer kadınlarda bu içgüdü olmasaydı, şu an insan ırkı olsa bile bu kadar ileride olmayabilirdi.
Tüm bunlara rağmen;
Motosikleti sevmeyen kişi daha tanışmamış kişidir. Bu yüzden, yaşayanlar bilir, motosiklete binmeye başlamadan önce korkan ya da istemeyen, sevmediğini söyleyen hanımlar binmeye başlayınca çok kısa bir sürede sever.

Ama gene de en önemli nokta size güvenmesidir. Güvenmiyorsa, hiç bir şekilde binmez. Zaten mantıklı olan da budur. Kimse güvenmediği arkadaşına artçı olmaz.

Madde yaparsak;

1. Karşı cinsi motosiklet sevmiyor diye yadırgama, bu gayet normal, öyle karşıla.
2. Güvenini kazan, sevdiği güvenmesi gerektiği anlamına gelmez.
3. Önce kısa mesafe iki sokak ötede ki kafeye falan götür, alıp hemen dağa taşa çadır kurmaya götürme. Bu esnada da apaçilik yapma.

Birde tüyo veriyim, motora kendin yapmışsın edasıyla binme, kaskı çıkardığında gördüğüm çoğu kişi kasıyor, aynısından yüz binlerce olan bir araca biniyoruz abi. O şekil, güzel motora, zaten onu gördükten sonra başka birşeye binmeyi düşünmemiş gibi bin.
Subliminal ağalar. Olay orada başlıyor.

Son düzenleme:
Sevmiyor değil korkuyorlar. Hepsi yolda motorlu birini görünce dikizliyor. Daha yeni motorcu olmama rağmen başıma çok geldi. Şimdilik sadece bakmakla yetiniyorlar :bounce:

bence asıl sorun kaskta :)
kask takınca o saç bozulacak, makyaj akacak vs vs
motor süren kızlara bakın ya doğal güzeldir yada harbi çirkin::gleam::

DKN

kızlar bisiklete motosiklete arabaya bakmaz. varsa iyi olur yoksa da pek bişey değiştirmez. iş kişinin kendisinde biter. şimdi tabikide gidip olmayacak kıza böyle dedim diye şansını deneyecek olursa sonucun hüsranla bitme olasılığı yüksektir. bir bisikletin dahi yoksa kurt olup sürüden ayrılanları keşfetmen lazım :) kurt olmakta zeka ve kurnazlık gerektirir.

bence asıl sorun kaskta :)
kask takınca o saç bozulacak, makyaj akacak vs vs
motor süren kızlara bakın ya doğal güzeldir yada harbi çirkin::gleam::

* geçen d100 de biri ile selamlastik. Ama cokk karizmatikti yaa ...
! Kafasındaki kask fullface miydi.. giyimliydi değil mi
* evet nerden bildin kiz..
! Hahaha benimde basima çok denk geldi. Böyle full giyimli heybetli görünüyor ama kask mont çıkınca cilizcacik çirkin birseyy çıkıyor h ahahaha
*h ahahaha haklı olabilirsin..

Evet bu iki kızla motosiklerimize binip sakaryaya gittik sonra :))))

önemli olan motorun grenajı değil, adamın grenajıdır yiğen... kafa grenajı çatlak; ön takım hasarlıysa piyasada pek değerin olmaz kardeşşş... :bounce::sunny:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar