Kızlar bisiklet sevmesine karşı motosiklet sevmiyor

Kızların istisnasız hepsi bisiklet sürmeyi seviyor ama motosiklet sürmek çoğunun ilgisini çekmiyor motosikletliler de aynı şekilde.2 teker değil mi ikisi de? Hepsi Recaizade gibi araba sevdacısı türk kızlarının narin popoları çok kıymetli sanırsam.
Yine benim garip sorularım !?

11189288_748474385269648_937830234_n.jpg

Zamanla sevmeye basliyolar ilk basta nefret sonra zorunluluk sonra keyife donusuyo onlar icin de bazilari tabi

DKN

kız olsan ybr mi ilgini çekerdi v-max mi ? öyle düşün. hak verirsin zaten

Bisikleti sevme sebepleri acaba, "ya aşkım bisikletten düşmüştüm ondan öyle oldu" demek için olabilir mi?
Tabi bu sadece bir düşünce linç etmeyin lütfen

Kadınlar risk içeren hiçbir şeyi sevmezler.

Tersi olsaydı, işin doğasına aykırı olurdu.

Sen aynaya baktığında gördüğün kişiyi seviyomusun gerçekten. Kızlar ona bakıyor.

Kaskı çıkardığın anda yüz mimikleri değişen bir kıza hiç rastladın mı,Allah yaşatmasın.işin gerçeği şu ki sen yakışıklı özgün ve havalı biriysen arkanda en ss oturuşlu motora bile mutlu mesut artçı olurlar,sen özensiz ve özelliksiz biriysen motor tabiki tehlikelidir :).

Sen aynaya baktığında gördüğün kişiyi seviyomusun gerçekten. Kızlar ona bakıyor.

Kendim için konuşmadım y genel bakış açılarını söyledim yoksa boxer a da artçı olan gördüm 1200 gs ye de

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:36 ----------

Bisikleti sevme sebepleri acaba, "ya aşkım bisikletten düşmüştüm ondan öyle oldu" demek için olabilir mi?
Tabi bu sadece bir düşünce linç etmeyin lütfen

Bunu sevdim işte

Aynen kardesim tipin varsa her kız sever tipin yoksa hacı Şakir'e devam 😬

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
kızına bağlı bu işler, araba seven kızlar sınıfına girenlerin yüzü gözü dış cephe boyasıyla kaplıdır,
bu tür kızlardan hoşlanıosan tercih değişikliği doğru karar, motor mu kız mı? hangisi önde gelir neleri feda edebilirsin?
bi sürü parametre var olm :D

ORC araştırma firmasının sonuçları mıdır bu çıkarımın temeli ?

"kızlar" motosikleti sevince ne olacak ?
ortak alanlarda tanış olmak daha kolay mı olacak ?

şahsen motosiklet kullanan hatunlara çok yanaşılması taraftarı değilim.
kolay olmaz bağzı meseleler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar