KızıLTePe - Mardin Gezisi

Güzel ve neşeli bir gezi olmuş.
Hep istemişimdir bir anadolu turu ve bu turun içinde başta Mardin.

korumaların eksik olması üzücü , Belliki iktisadi alt yapı ile alakalı daha çok .
ancak en ucuz kask dizlik eldiven bile hayatınızın geri kalanını sağlam şekilde yaşamanızı sağlayacak.

Nice güzel gezilerde görüşmek dileğiyle....

üstlerine fazla gidip utandırmayın , soğutmayın bizim motorcuları :)
ama Allah göstermesin düşerseniz o kaymak gibide olsa asfalta yüzünüz kollarınız sıyrılırsa çok kötü olur kardeşlerim böyle kötüsünüde arada düşünmek lazım.

Usta tekerinize sağlık da...

Ben korumalıklaklarını göremedim:farao:

Umarım foto çekilmek için çıkarmışsınızdır diye ekliyorum inş. öyledir(cık)

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Aynı şeyleri yazmicam, zaten her cümlede var. Hayat sizin hayatınız can sizin canınız keyfini çıkartın

Arkadaşlar sizde Mardinde yaşasaydınız korumalara o kadar cok ihtiyaçınız olmazdı bunu rahatlıkla söyleyebilirim, haaa sakın yalnış anlamayın hiç lazım degil demiyorum ama yollarda trafik yok , sakin yollar cok ,kalabalık caddeleri yok, inanın arkadaş İstanbulda kullansa motoru kaskın ne kadar önemli oldugunu anlar.
Sen gez dolaş kardeşim, ama dikkatli ol. Kaskı bulman dilegiyle.:wiinkk:

ehliyeti en yakın zmanda alacak, orada polismi var allah aşkına... orada yaşamış olsaydınız ne dediğimi anlardınız.

:salut: :salut: :salut:
arkadaslar koruma kask plaka diyeceklerin icin emomen abim güzel bi yazı yazmıs tsk abicim sen anlıosn beni yeterdir :wiinkk:

:salut: :salut: :salut:
arkadaslar koruma kask plaka diyeceklerin icin emomen abim güzel bi yazı yazmıs tsk abicim sen anlıosn beni yeterdir :wiinkk:

şu an durumlar müsait olsa sana bir kask yollardım kalitelisinden...ama takarmısın ayrı mevzu...duurmlarda müsait değil o daha başka bir mevzu...Bende Silvanda büyüdüm sayılır doğu şartlarını çok iyi bilirim...:rendeer:

şu an durumlar müsait olsa sana bir kask yollardım kalitelisinden...ama takarmısın ayrı mevzu...duurmlarda müsait değil o daha başka bir mevzu...Bende Silvanda büyüdüm sayılır doğu şartlarını çok iyi bilirim...:rendeer:

sağol abi düsünmemn yeterli ben alıcam zaten

16-17'li (yaklaşık 20 sene önce) yaşlarımı hatırladım, Malatya'dan Elazığ'a moblyette ile gider dönerdik :) henüz o zamanlar kask , dizlik, koruma vs. icadedilmemişti :) motosiklet için ehliyet heralde o dönemde Malatya'da kimsede yoktu sanırım.

Herneyse geziniz güzel olmuş kardeşler ama diğer yorumcuların da belirttiği gibi önlem almakta fayda var, şu an bunu çok daha iyi anlıyorum.

Allah kaza bela vermesin.

Arkadaş karar senin kararın yaşadığın bölgenin şartları ne olursa olsun seni seven insanlara karşı bir sorumluluğun var ve onları üzmeye hakkın yok bu sevdaya varsan emniyetini almak zorundasın bir yere kadar çılgınlık fazlası Allah korusun dönüşü olmayan yollara girmeyelim gezelim dolaşalım ve güvenliği unutmayalım .Sana bundan sonraki yaşamında iyi sürüşler dilerim :)

Allahına gurban cawemın Duygulandırdın benı ben de gıttım mardıne bu sene ama 4 teker Dım Cpınar kızıltepe derık hepınıze selam

güzel gezi olmuş paylaşım için teşekkürler dahada gezi ve foto bekliyoruz

vayyy süper ya çok iyi arkadaşlar lisede tarih öğretmenim vardı kızltepeliydi;);)

kardeş herşey güzelde bişey sorcam yanlış anlama . Bu zafer işareti doğuda tik gibi bişey olmuş. Bunun nedenini sorabilirmiyim?

Her yazımda kask kask diye tutturan ben bu defa bu hakkımı bir dahaki sefere saklı tutarak tekerinize sağlık diyorum. Bir ayrıntı daha gözüme çarptıki hiç bir molada yada seyir halinde elinizde ağzınızda sigara yoktu. Bu tip resimlerin genellikle olmazsa olmazıdır. Umarım içmiyorsunuzdur tebrikler. Güzel gezmişsin. Ucuzda olsa mutlaka paranızı biriktirin birer tane kask alın lütfen, bu gün bu güzel resimlerin yerine yarın kötü resimleriniz görmek istemem.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kask hakkında bende görüşlerimi yazayım bari.

ben askerliğimi Mardin'in birkaç ilçesinde yaptım. malum çarşı yoktu. 14 ayda en fazla 4-5 kere çıkabilmişimdir çarşıya. çok motor var ama ben HİÇBİRİNDE kask göremedim.

ne günlerdi ama... Mardin merkez-Nusaybin-Cizre-Kızıltepe-Midyat... gezdim durdum askerliğim boyunca hudutta. kızıltepe havaalanından mardin merkeze kadar asfalt mükemmel. çokta güzel virajı vardı. hele ipekyolu.. biraz bozuk ama ip gibi dümdüz bir yol. hep aklımda o yollar.

:) photoshop
49312379.jpg

Suriye'li bir amca ve biz :) (o kadar genç adamız, birimizde ayna yada tarak yok. adam aynayı çıkarıp kendine bi baktı fotodan önce)
23982233.jpg

Mardin'li amca ve biz (o kadar genç adamız, birimizde ayna yada tarak yok. adam aynayı çıkarıp bıyığına kaşına şekil verdi fotodan önce)
38696204.jpg

burası benim çöplüktü..
96019860.jpg

Şırnak-Cizre
56575787.jpg

Mardin-Nusaybin
18196617.jpg

Mardin-Kızıltepe
83548723.jpg

benimde kanım deli ama kask takıyorum :queen: geçen gün düştüğümde daha çok anladım değerini ls2 min :)

herşeyi geçtim aynalar yok yahu :(

resimlere baktıkça askerliğim aklıma geldi idilden çarşıya mardine gelirdik vaybe
** hudut kargaları ** :d

---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:15 ----------

@gkhnkzy

Hangi taburda hangi bölükde yaptın askerliğini sen
senin kadar benimde gezmişliğim var o yollarda şuan ipek yolunu genişlettiler ben tezkereye gelirken çalışma vardı sanki istnbul parkın pisti gibi çok güzel oluyor şırnak yolu
idil-alakamış

Şırnak idil yaşayan bilir...

Hudut kartalları

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar