Kızılay ilkyardım kursları

Denizli de bu kurs ücretsiz, daha önce de belirttiğim gibi gündüz eğitim alıyorsanız öğle yemeği dahil çay, su, soda, nescafe gibi içeceklerin tamamı ikram. Ayrıca uluslararası sertifika ve ilkyardımcı kartı + ilkyardım kitabı

evet çok güzel bir konu iyikide açılmış ve gayet güzelde ilgi görüyor.

istanbulda ücretsiz eğitim varmı? var ise hemen gitmek istiyorum

Ben Denizli de yaşıyorum. Kızılayın hizmetlerinin heryerde aynı olması gerekir. bir Kızılay şubesinden bilgi alabilirsiniz, gerekirse Denizli Kızılay şubesini emsal gösterebilirsiniz.

Arkadaşlar az önce Kızılay'ı aradım.

Kızılay İstanbul Tuzla Şube Başkanlığı TEL: 0 216 446 78 00

Eğitimleri ücretli.

Temel İlk Yard Eğt. :236,00 TL.KDV dahil Standart İlk Yard.Eğt. :590,00 TL.KDV dahil
Güncelleme Temel İlk Yard. :118,00 TL.KDV dahil
Güncelleme Stand. İlk Yard. :295,00 TL.KDV dahil

Adımı soyadımı ve iletişim bilgilerimi not ettirdim. Bir de mail attım. Ücretsiz bir eğitim düzenlerlerse haber verecekler.

Umarım telefondaki arkadaş bana yanlış bilgi vermiştir ve bu konudaki amacı tüm ülkede bilinçli ve ilk yardım bilgisine sahip bireyler eğitmek olması gereken Kızılay bu işi özel derhshane mantığına çevirmemiştir. Umarım yanılıyorumdur.

Sizden ricam bu prosedür hakkında bilgiye sahip arkadaş varsa bizi aydınlatsın. Organize olup 8-10 arkadaş böyle bir eğitim alalım derim. Ben İstanbul Anadolu yakasındayım. Katılmak isteyenler bana ulaşırsa grup olarak bağlantı kurmaya çalışayım. e-posta : [email protected]

eğer ücretsiz eğiim olursa bende katılmak isterim. tek sorunum vardiyalı çalışmam yani vardiyaya göre hareket edebilirim. acaba kaç gün sürüyor?

eğer ücretsiz eğiim olursa bende katılmak isterim. tek sorunum vardiyalı çalışmam yani vardiyaya göre hareket edebilirim. acaba kaç gün sürüyor?

Kurs süresi 16 saat

Hafta içi 2 gün (08:30-17:00)
Akşam 4 gün (18:00-22:00)
hafta sonu 2 gün (cts.-pzr)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar