- Konu Yazar
öncelıkle herkese selamın aleykum motorumun markası kuba fıghter, buna uygun kızaklı canta demırı bulamadım nasıl bır yama yapabılırım veya kaynakla nasıl yapabılırım yardımcı olabılcek varmı??
ya motorcuya sorucam ama burada bılgı sahıbı olan kısıler ıcın bı sormak ıstedım belkı daha hızlı bılgı almıs olurumBu tarz işlerle uğraşan bir yer bulmanız gerek.
kocaelıde motorumHangi şehirde yaşadığınızı bilmeden tavsiye vermek zor, Bursa'da yaşayan birine İstanbul'dan tavsiye vermekte pek etik olmaz.
ben honda dio için haldızdan almıştım kocaelide servislerine sorabilirsin veya sanayide demir yapabilirler ama çok sağlam olmaz titreşimden kasislerden kaynak noktalarından kırılabilir o yüzden daha önce yapılan demirleri alın motora uygun yoksa da benzer bi motor için olan demiri alıp kaynak attırabilirsiniz ben servisten almama rağmen uymuyordu vida ekletmiştimkocaelıde motorum
anladım sagol fıkrın ıcın bende bundan yola cıkarak bırseyler uydurabılırım motoraben honda dio için haldızdan almıştım kocaelide servislerine sorabilirsin veya sanayide demir yapabilirler ama çok sağlam olmaz titreşimden kasislerden kaynak noktalarından kırılabilir o yüzden daha önce yapılan demirleri alın motora uygun yoksa da benzer bi motor için olan demiri alıp kaynak attırabilirsiniz ben servisten almama rağmen uymuyordu vida ekletmiştim
ticari araçlar için geçerli şahsi araçlarda gerekli değilÇanta için proje çizdirip ruhsata işlermezsen trafiğin ceza yazdığını okumuştum. Proje içinde 19bin falan istiyorlardı yanlış hatırlamıyorsam
Evet. Ticariler içinticari araçlar için geçerli şahsi araçlarda gerekli değil