kızaklı çanta demırı

öncelıkle herkese selamın aleykum motorumun markası kuba fıghter, buna uygun kızaklı canta demırı bulamadım nasıl bır yama yapabılırım veya kaynakla nasıl yapabılırım yardımcı olabılcek varmı??

Motosikleti
Ns200 15"
Hangi şehirde yaşadığınızı bilmeden tavsiye vermek zor, Bursa'da yaşayan birine İstanbul'dan tavsiye vermekte pek etik olmaz.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
kocaelıde motorum
ben honda dio için haldızdan almıştım kocaelide servislerine sorabilirsin veya sanayide demir yapabilirler ama çok sağlam olmaz titreşimden kasislerden kaynak noktalarından kırılabilir o yüzden daha önce yapılan demirleri alın motora uygun yoksa da benzer bi motor için olan demiri alıp kaynak attırabilirsiniz ben servisten almama rağmen uymuyordu vida ekletmiştim

ben honda dio için haldızdan almıştım kocaelide servislerine sorabilirsin veya sanayide demir yapabilirler ama çok sağlam olmaz titreşimden kasislerden kaynak noktalarından kırılabilir o yüzden daha önce yapılan demirleri alın motora uygun yoksa da benzer bi motor için olan demiri alıp kaynak attırabilirsiniz ben servisten almama rağmen uymuyordu vida ekletmiştim
anladım sagol fıkrın ıcın bende bundan yola cıkarak bırseyler uydurabılırım motora

Motosikleti
Honda CBR 250R
Çanta için proje çizdirip ruhsata işlermezsen trafiğin ceza yazdığını okumuştum. Proje içinde 19bin falan istiyorlardı yanlış hatırlamıyorsam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar