kız tavlarken ne yapmalı ne yapmamalı

sahsen ben hic oyle cene calmayi cozum olark gormuorum...
ben direkmen kiza diorum ki: ``hic beni 2 saat tanisabiilirmiyiz die zora sokma ...tanismak istiosan ben hazirim...ama simdi boyle ``tanisabilirmiyiz...gozlerin cok guzel ,bide bakmasini bilsen ``gibi laflari kullandirtma ...``
ama bu laflari oyle HAYVAN gibi soylemiorum :) nazikce bi sekilde ondan sonra corap sokuuu gibi gelio zaten :D gerci bi kere kufuru yemistim ama :D

ama bu forum kızlar nasıl tavlanır :silent: ..kızlarn akibeti değilki :) ..onlarlada olmuyor onlarsızda olmuoyor ya :pr:

ya haklısın ona bi lafım yok. demek istediğim kız tavlamak için ne yapmak lazım mevzuuna kafa yormak çok saçma ve gereksiz. onlarla uğraşmaya değmez (kişisel görüşüm), siz doğal olun yeter. varsa ilgilenen yada bir derdi olan hatunlar; onlar sizi tavlamaya uğraşsın (Türkiye'de imkansız gibi ama olsun).

yada boşverin siz beni...:bounce:

bende çene yok abi. kız gördümmü napcamı şaşırıyorum. motosikletimle kaç kere önünden geçiorum ama durup da konuşamıyorum. yardım plsssss....... :)

garantili çözüm.

[YT]aE5BnlcJVpU&feature=PlayList&p=6E0295B7BF93B826&playnext=1&playnext_from=PL&index=2[/YT]

Son düzenleme:
Ya banda bir reçete yazın.:mrgreen:Tip, bakışma, espiri var girişkenlik ve konuşma yok ::eek:uups::

konuyu açan arkadasın artık okumasına gerek kalmamıştır umarım :mrgreen: .. ama en Önemli Konu bakışlar ve konuşma bence..eğer durusunuz bakıslarınız karizmatikse birde tatlı dilli ve komikseniz her ortamın değişilmezlerinden olursunuz...ama kızlarla çeşit çeşit kimisi sessiz sakin seviyor kimisi fırlama.. siz en iyisi bütün taktikleri ezberleyin ve rüzgara göre yelkenlerini açın...gözü yukarılarda olan kokoşlarla pek uğraşmayın emoları ayarlamak için önce ateş isteyin ateşi varsa sonra sigara isteyin cool gözükün :mrgreen:neden emoları örnek verdim çünki karakteri oturmamış en ahmak kızlar onlar yani ayarlanması en kolay kızlar..onlar üzerinde antıraman yapabilirsiniz :p:mrgreen: :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:12 PM ----------

bu arada birde hayabusa hiçte fena olmaz he :mrgreen:

emolar nelere kadir :mrgreen: rafları özledim ben ya

Kızdan kıza valla değişiyor bazılarımı gitarımla tavladım bazılarını motorumla bazılarını bisikletimle bazılarını muhabbetimle bazılarını karizmamla tavladım kızdan kıza değişiyor ama bu dediklerimin ortak bir yönü var çene,çene olmadan olmuyor istersen sarısın mavi gözlü ol yine olmuyor...:)

sahsen ben hic oyle cene calmayi cozum olark gormuorum...
ben direkmen kiza diorum ki: ``hic beni 2 saat tanisabiilirmiyiz die zora sokma ...tanismak istiosan ben hazirim...ama simdi boyle ``tanisabilirmiyiz...gozlerin cok guzel ,bide bakmasini bilsen ``gibi laflari kullandirtma ...``
ama bu laflari oyle HAYVAN gibi soylemiorum :) nazikce bi sekilde ondan sonra corap sokuuu gibi gelio zaten :D gerci bi kere kufuru yemistim ama :D

hhahahahahha harika yaaa

tavlamıycaksın, hatta ilgilenmiyceksin, bırak onlar seni tavlasın :))))

baştan bakıcaksın sonra ilgilenmiyormuş gibi yapıcaksın o için için kendini yiyor zaten kendisi geliyor hheeheee:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar