harbi yaw ne güzel konuymuş devam beyler abiler devam
34_AK_027 nin fikri de daha bi harika bu arada
harbi yaw ne güzel konuymuş devam beyler abiler devam
Kızı tavlamaya çalışmayacaksın. Akışına bırakacaksın. Bide bakmışsın kollarında manita![]()
Vaybea be ne kıymetli dökümanlar varmış bu konuda. Acaba yazıların çıktısını alıp bir köşeye koysam mı:silent:Gün gelir lazım olur belki![]()
bu konuda söyleyecek çok şeyim var aslında ama şimdi bazıları çıkıp beni eski forum üyesi "raflar" ile karıştırmasın diye yazmıyorum.
onun yazdıklarına harfiyen katılır, gerçekliği üzerine kalıbımı basarım. sizce ona bu nefreti yaşatan şey kazık yemiş olması mı sadece? bu kadar basit düşünmeyin, hayat çok karmaşık-kadınlar da öyle. ya "raflar"ın dediği (benim de nokasına virgülüne kadar katıldığım) şeklilde davranırsınız yada onları bu kadar kafaya takmazsınız.
ne zaman hatunlara "savaş" açtım değerim arttı, ne zaman paramı kaybettim değerim azaldı. şimdi hiçbirşeyi sallamıyorum, hiçbirini kesmiyorum bile. varsa bir derdi olan hatun gelir konuşur; zamanım/durumum uygunsa dinlerim. kadınlardan daha önemli şeyler var hayatınızda bunu fark edemeyenlere diyecek bişey yok zaten...