Kız Olmak Güzelmiş..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nasıl yani kızım tabikide. .sence bir erkek kızları savunurmu .bu doğanın kanununa haykırı .:cherry:

Bir eksi empati yapmaz isen kaybedersin kendini kandırırsın ben niye eleştiriyorum erkekleri kızlarıda eleştiririm bloğuma girseniz kesin bloklarsınız beni :cherry: ama geneliniz böyle empatiden yoksun burnunuz çok sürçüyor bu yüzden..:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:11 PM ----------

Len Musti doğruyu sölee Erkeğim diyorsun ama ruhunun derinliklerinde ne bileyim bir şeyler seziyorum.:mrgreen:

Valal bişi yok akrep burcuyum ben gerisini sen anla..:mrgreen:

ilgisi bile yok .yerine göre kızlar daha çok empati yapıyorlar .ama sonuç:ben hep haklıyım diyen bir erkek.ve suçsuzken bile kendini suçlayan bir bayan.yani:koca bir aptallık:cherry:

ilgisi bile yok .yerine göre kızlar daha çok empati yapıyorlar .ama sonuç:ben hep haklıyım diyen bir erkek.ve suçsuzken bile kendini suçlayan bir bayan.yani:koca bir aptallık:cherry:

Tanımasam gözlerim doldu ya..:mrgreen:

hehe

ama dogru degilmi musti

biz ne yaparsak yapalım iyi veya kötü
beyler hep haklı kendilerince
sonra bizde la acaba ben gerçeken yaptım mı bunu ya bu kadar kötümüyüm ben falan diye düşünüyoruz :)

Emin ol kızı erkeği yok benim kızdığım nokta şu imza yetkisi sizde..:)

musti yi kim tepe takla edecek abi :mrgreen:

hayırlısyla bı kısmet bulalım biz ona

Musti bak demedi deme bir gün tepe taklak olacaksın:queen:

Ancak seversem birini o taklaya getirir diğer türlü zor şekerim..
cgbw9.gif

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:18 PM ----------

musti yi kim tepe takla edecek abi :mrgreen:

hayırlısyla bı kısmet bulalım biz ona

Zoorrr... :cherry:

hehe

ama dogru degilmi musti

biz ne yaparsak yapalım iyi veya kötü
beyler hep haklı kendilerince
sonra bizde la acaba ben gerçeken yaptım mı bunu ya bu kadar kötümüyüm ben falan diye düşünüyoruz :)

aynen öyle.işte erkeklerinde amacı bu zaten.bizi kendi içimizde kuşkuya düşürüp.o fırsatta iş çevirmek

ee dünyada kadar malın olacagına fındık kadar..gidin bakın avrupada nasıl bakımlılar akdınlar kızlar bide bakın türk kızlarına yağlı göbekli ama sanki dünyayı yarattılar öylede havaları war

ee dünyada kadar malın olacagına fındık kadar..gidin bakın avrupada nasıl bakımlılar akdınlar kızlar bide bakın türk kızlarına yağlı göbekli ama sanki dünyayı yarattılar öylede havaları war

İşte konuda bu aşırı yüz veriyorsunuz kusra kalmayın..:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar