Sevgili Ghost Free...
İstanbulda motosiklet kullanabilmek içn öncelikle tecrübeli bir otomobil sürücüsü olmak gerekiyor. Otomobilde rahatlıkla, kimseyi tehlkeye atmadan şerit değiştirip mutlu bir şekilde stres olmadan varmak istediğin yerlere varabildiğin zaman motosiklet düşünmeye başlayabilirsin.
Bu konuda nefsine hakim olmalısın. Herşeyin başı sabırdır.
Bayanların ve erkeklerin dünyası çok farklıdır. Bayanlar karmaşık, erkekler basit düşünür. Motosiklet kullanabilme yeteneğinden kasıt yarışlardaki üstünlük ise çabuk karar verme yetenekleri sayesinde erkekler daha başarılı olacaktır diyorum. Ayrıca ard arda gelen sağlı sollu virajlarda 200kg'a yakın bir kütleyi bir anda bir yönden diğerine yatırmak ne kadar güçlü olunursa o kadar hızlı yapılır. Fakat konu kazasız belasız bir yerden diğerine ulaşmakla sınırlı ise kadın erkek çok bişey farketmeyecektir diye düşünüyorum.
buradaki düşüncende bir yanlışlık var araba kullanmakla motosiklet kullanmanın 1 olmadığı herkes tarafından biliniyor.eğer konu sadece otomobil kullanmaksa minibüs kamyonel kamyon ve hatta tır'da kullanmak gerekiyor motosikletten önce sonuçta bunlarda trafikte bulunmaktalar (he bunların hepsini ben kullandım illaki + yaratıyor güvenli sürüşüm için) ama hepsinden önemlisi bence insanın trafikte oluşabilecek sorunları önceden kafasında canlandırıp sürekli güvenliğini sağlayabilecek senaryolar üretmesidir kafasında :cat: ve motosikletle ilgili eğitimler almak :cat: