Kız arkadaşa motosiklet sevgisi aşılamak

DKN

alıştırmaya hiç gerek yok. chopper/cruiser yada enduro tarzı bir motora birkere binmeyi denerse birdaha inmicektir zaten. tabi kullanıcı faktörü önemli, korkutmadan güvenli sürüş kuralları içerisinde seyir edilirse biner. herşeyden önce içine sinen sevdiğin bir kız olsun bu, ayrılırsanız depresyona girer

kız arkadaşım ya motosikletin ya ben dedi ben de satılığa çıkarttım.

1.65 boyunda 55 kilo iyi yemek yapar iyi kızdır.

Bizimkide karsiydi simdi arkamdan inmek istemiyo... kizlar sarilmayi sever motordayken surekli sariliyor ya hosuna gidiyo sanirim 😂😂😂 bide icinde olacak hocam olmuyosa sevdiremiyorsan birisini feda etmen gerekebilir ne yazikki...

Doğuştan gelir olmuyosa olmuyo diyenleri okuyup üzülme :D

Aşılamak değilde sevdirmek sadece gerisi gelir diye düşünüyorum..Herkesin içinde vardır önemli olan açığa çıkartabilmek :D

Gerçekten korkuyorsa alışamaz çünkü çoğu hayatında ne binmiş ne de merakı olmuş. İlk bindirdiğimde korkudan kaburgalarımı kıracaktı o kadar sıkıyordu ama sonradan alıştı arada bir "hızlan biraz" bile diyor :mrgreen:

Motosikleti
Tracer 7
Çok da gerek yoktur...hiç uğraşmadım esime motor sevgisi aşılamaya.tuhaf gelicek belki ama zaten tehlikeli ve risk fazla.ikimizinde bu riske aynı anda girip cocukları yalnız bırakmaması adına böyle düşünmüyorum.

Valla Eşim korkmasın diye yavaş yavaş sürdüm sonra alıştı motorsiklete şimdi hava güzel oldumu hadi motorla gezelim diyor :)

Şimdi bende başımdan geçeni anlatıyım ilk motoru aldığımda kız arkadaşım çok heveslenmişti bindi etti felan sonra araba merakı geldi buna ve bir gün bana sen bu motorla çok çocuksusun arabaya geç daha ağır ol dedi ve o gün herşey bitti ( tabi başka olaylar da var sebep oldu diyelim ) bu olay da 1 ay önce oldu daha yeni kendimi topluyorum yani artık tek güvendiğim dostum motorumdur kimseye güvenmem..

Þimdi bende baþýmdan geçeni anlatýyým ilk motoru aldýðýmda kýz arkadaþým çok heveslenmiþti bindi etti felan sonra araba meraký geldi buna ve bir gün bana sen bu motorla çok çocuksusun arabaya geç daha aðýr ol dedi ve o gün herþey bitti ( tabi baþka olaylar da var sebep oldu diyelim ) bu olay da 1 ay önce oldu daha yeni kendimi topluyorum yani artýk tek güvendiðim dostum motorumdur kimseye güvenmem..

Isin en güzel neticesi de bu bakin . Motor en sevgiliniz,en askiniz,caniniz cigeriniz oluveriyor..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar