Kız arkadaş hakkında

çüş artık resmen kıraathaneye döndü..
çekirdek alıp, bıyıklarımı takim geliorum bekleyin..

Bu konuda tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Başarılı, çok konuşmayan, çok erkek arkadaş çevresi olmayan biri olmalı.

Taaaam da naaapak? Hatunmu araklayak sana? Amacın ne? :D
Bak yine soyluyorum tüm sorularının cevabını rusyada bulabilirsin :)

Taaaam da naaapak? Hatunmu araklayak sana? Amacın ne? :D
Bak yine soyluyorum tüm sorularının cevabını rusyada bulabilirsin :)

abartma olum yaa.. türk kızının neyi bittii tey allam.. :queen::queen::queen:

hayallerrrr ukraynaaaa, gerçekler türkiye sorry !

(Yunusus tenzil ederim:)taş baby'i unutamaz bu forum)

abartma olum yaa.. türk kızının neyi bittii tey allam.. :queen::queen::queen:

hayallerrrr ukraynaaaa, gerçekler türkiye sorry !

(Yunusus tenzil ederim:)taş baby'i unutamaz bu forum)

Bıyığı var Türk kızlarının :p
Yaa amcam genelleme yapacağım kusura bakma ama bizim kızlardaki egoyu, kendini beğenmelerini, kendilerini nimetten saymalarını Ingiltere prensesinde görmedim ben. E ulkemizde de ne yazikki millet aaaaç aç:) dogal olarak bu durum, bahsi geçen hatun kismina prim olarak geri dönüyor.

Bıyığı var Türk kızlarının :p
Yaa amcam genelleme yapacağım kusura bakma ama bizim kızlardaki egoyu, kendini beğenmelerini, kendilerini nimetten saymalarını Ingiltere prensesinde görmedim ben. E ulkemizde de ne yazikki millet aaaaç aç:) dogal olarak bu durum, bahsi geçen hatun kismina prim olarak geri dönüyor.

Yok kanka artık swarma koyuyosun bir bmw, mercedes resmi, kızlar üstüne atlıor... motorda havalı duruor ama artçı olmak her kızın tercihi olmuor..
özelikli pozlar direksiyonda bmw- mercedes -audi amblemi, senin olmasına gerek yok buldugun arkadaş arabasında bu pozu verebilirsin..
öle eski kızlar yok piyasa hareketli, ::gazla::::gazla::::gazla::

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
23130.jpg

Al sana az konuşan kadın

Yok kanka artık swarma koyuyosun bir bmw, mercedes resmi, kızlar üstüne atlıor... motorda havalı duruor ama artçı olmak her kızın tercihi olmuor..
özelikli pozlar direksiyonda bmw- mercedes -audi amblemi, senin olmasına gerek yok buldugun arkadaş arabasında bu pozu verebilirsin..
öle eski kızlar yok piyasa hareketli, ::gazla::::gazla::::gazla::

Paraya pula gelen hatunun geldiği yolları.... demiş şair

Tam 1 saat boyunca starbucks'ta oturmama rağmen hiç arkadaşlık isteği almadım. Ciddi ciddi triplere girmeye başladım nasıl olur..

DKN

mahmut tuncerin brad pitt'ten daha çok şansı var. ayrıca kızlar tipe bakmaz. cüzdana falanda bakmaz. oturup bekleme yeter :mrgreen:

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Tam 1 saat boyunca starbucks'ta oturmama rağmen hiç arkadaşlık isteği almadım. Ciddi ciddi triplere girmeye başladım nasıl olur..

Gayet doğal bir durum.Genelde insanlar oraya kahve içmeye gidiyor.Çiftleşicek eş bulmaya değil.:)Dostum boş ver illa sevgililer gününe kız arkadaşla girmek gerekli diye bir kanun mu var?Biraz yalnız takıl,kafayı dinle.

Gayet doğal bir durum.Genelde insanlar oraya kahve içmeye gidiyor.Çiftleşicek eş bulmaya değil.:)Dostum boş ver illa sevgililer gününe kız arkadaşla girmek gerekli diye bir kanun mu var?Biraz yalnız takıl,kafayı dinle.

Makarasına be hocam :) maksat muhabbet. Yoksa biliyorsun en güzeli gelse 5 dakikalık işi var :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:52 ----------

güzel parçadır. konuyla uyumlu olabileceğini düşündüm

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
"yoğurtla beslenen farelerin tüylerinin daha parlak ve 10 kat daha gür olduğunu fark eden bilim adamları, yoğurtla beslenen erkek farelerin dişi bulmakta hiç zorluk çekmediğini ortaya çıkardı"

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar