Kız arkadaş hakkında

Arkadaşlar selam.

Canım çok sıkıldığı için kız arkadaş önerenler oldu geçen gün. Bana da mantıklı geldi. Şimdi baktım da ne kadar da güzel kızlar varmış.

Tecrübeli, çapkın arkadaşlar bana bu konuda yardım ederse sevinirim. 6 yıllık bir ilişkiden yeni çıktım. Yabancı bir kız görünce istanbul'a yeni gelmiş diyarbakırlı gibi bakıyorum.

imdb, izle süperdir, buradan.

keşke senin kadar rahat kafam boş olsa, verdiğim sözler yerine getirmem işler, saçımı yıkayacak zamanım yok ne kötüdürki :))

Son düzenleme:
Arkadaş boşver kız ayağını emin ol isi iyice b*ka sardırı benim sana bi önerim bi proje oluştur kafanda al bi motorsiklet projeni uygula belli bi gun tutma uzun vadeli bisy olsun hayal gucunu zorla daha ne eklenebilir nasil sıradisi bisy yapilabilir diye ;)
Kız mevzusuna gelince sağlam adamin psikolojisini bozar en iyi terapi motorsiklet ;)

Arkadaş boşver kız ayağını emin ol isi iyice b*ka sardırı benim sana bi önerim bi proje oluştur kafanda al bi motorsiklet projeni uygula belli bi gun tutma uzun vadeli bisy olsun hayal gucunu zorla daha ne eklenebilir nasil sıradisi bisy yapilabilir diye ;)
Kız mevzusuna gelince sağlam adamin psikolojisini bozar en iyi terapi motorsiklet ;)

Hocam zaten bende bipolar bozukluk var. Normal biri değilim :)

Şu benim makineyi scrambler yapacağım yakın zamanda. Biraz idare eder beni o zaman?

Bende de major depresyon opsefis komplosif bozukluğu var :)
ama su hayatta tek sklmadğm sey motorsiklet .

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:55 ----------

Arkadaşlar

Canım çok sıkıldığı için kız arkadaş önerenler oldu geçen gün. Bana da mantıklı geldi. Şimdi baktım da ne kadar da güzel kızlar varmış.

Tecrübeli, çapkın arkadaşlar bana bu konuda yardım ederse sevinirim. 6 yıllık bir ilişkiden yeni çıktım. Yabancı bir kız görünce istanbul'a yeni gelmiş diyarbakırlı gibi bakıyorum.

Hoca bi de depresif bi insana kiz arkadas extra depresyon katar ;)

ne kız ı ya kim diyor sana bunları bin motoruna özgürlügün tadını cıkart

düşün bunu söyleyen ben evliyim. hayatını yaşa bilader

6 yıllık bi iişkinin ardından tekrar bu işe bulaşmak büyük cesaret.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim en son 3 yıl önce kız arkadaşım vardı kız paran yok diye gidince dahad bu işlere bulaşmadım,

"Capkin" isimli bir film var. İlkde bende ön yargıyla bakmıştım, ama filmi izledikten sonra okadar iyi geldiki emin ol senide değiştirebilir. Mobilde olduğum için link veremiyorum

illa kız arkadaş yapıcam diyorsan suriyeli dene bakalım, sora gelip bize anlatırsın :))) her zaman değişik sularda yüzmekde fayda var. senin kıymetini bilmien ölsün beee :)))

Son düzenleme:
Kariyi kizi bosver sen motora devam cafe racer yap bitane tamamen senin eserin olsun :) yada gel bizim kahveye psikolijisi duzgun bi tip yok kaynarsin araya :)

Çare Rusya! Ukrayna da olabilir :) hele hele Litvanya offf diyorum :) dışarı çık dışarı

Çare Rusya! Ukrayna da olabilir :) hele hele Litvanya offf diyorum :) dışarı çık dışarı

Tabi abi sen ordasın nasılsa ondan sonra çare rusya :) ohhh hayat sana güzel yanlız şaka maka beni manisadan alıp litvanya ya koyacaklar varya.... bak yıkarım ortalığı yemin ediyorum ters çeviririm ülkeyi :queen:

Arkadaşlar selam.

hocam boşver gitar çal.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:07 ----------

çizim felan da yapabilirsin... bunun üzerine çalışan bloglar ve elimde bulunan çizim karakalem vs kitaplarım var

Anlaşıldı hepimiz sapmışız :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------

Z7mjWZ.png

Forum bana bir şey anlatmaya çalışıyor sanki :) Baksana reklamlara.

Hocam zaten bende bipolar bozukluk var. Normal biri değilim :)

Şu benim makineyi scrambler yapacağım yakın zamanda. Biraz idare eder beni o zaman?

Kesinlikle hayatını insanlar üzerine kurma, kendimi övmek için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın mesaj atan vakit geçirmek isteyen motoruma binmek isteyen çok kız var(üniversite 4.sınfım) ama inan içimden gelmiyor artık(3 yıllık ciddi bir ilişki bitirdikten sonra), ona ayıracağım vakiti motorumla geçiririm(halihazırda scrambler projemle uğraşıyorum), fitness yaparım mantığı uzun süredir kafamda hakim ve kız arkadaşa göre mood belirlemekden çok daha iyi. Kız arkadaş Out, Kişisel hobilerden mutlu olmak In :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar