Kiyiköy - as150 T1

Kıyıköy - as150 T1

Beylikdüzünden başlayan çatalca, saray ve ordanda kıyıköye uzanan bir güzergah ve aynı güzergahtan dönüş... Bu çin motoruna güvenip güvenmeme arasında yaşanan tereddütlerin boşa çıktığı, enfes manzaralarla dolu istanbulun yanı başındaki doğa. İşte resimler :

2 kişi, 2 sırt çantası, 4 kişilik çadır, 2 kişilik şişme yatak lık bir check list

Silivri Yolu giderken...

burda motorla seyir inanılmaz...

hoşbulduk

istanbul yok

insan manzarası değil

burda yapılan bir kahvaltı minimum 3 saat sürmeli

Güle gülede; o goodbye yazısı ne öle ?

dönüşte ayçiçeği tarlalarına saldırmak artık Allahın emri...

Eğer kurbağa sesleriyel uyku problemi çekmem diyorsanız, 1 gece çadır tavsiye edilir. Gece yakılan ateşler, ateşte pişen küçük dallara tutuşturulmuş sucuklar ve sucukla içilen şaraplar... tek sorun aşırı nem...

Yarın bizde birkaç motor o tarafa doğru gideceğiz yol durumunu daha ayrıntılı anlatma şansın var mı? Bir de bir resimle gezi biter mi? :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
...ee hani kıyıköyümüz,, hani o muhteşem doğası,, hani o yolları, hani o denizle tatlı suyun yanyana aktığı doğa harikası.. nerde bu resimler yahu? ...

aaa,, gelmiş resimler :)))))

chess' Alıntı:
Yarın bizde birkaç motor o tarafa doğru gideceğiz yol durumunu daha ayrıntılı anlatma şansın var mı? Bir de bir resimle gezi biter mi? :)

Yol gayet iyi, ben sorun yaşamadım.. beylikdüzü, büyükçekmece, silivri, çatalca, saray yolunu takip ederek kıyıköye ulaştım. Hem tenha yol hemde çok keyifli... ve oldukça düzgün asfalt. toplasan 10-15 arabayla karşılaşmışımdır silivriden sonra.. sık sık mola verilebilecek güzel bir güzergah

ashes' Alıntı:
biz kıyıköy e keşif yaptık güzel bir yer ama hafta sonu kenyalı çok var vede çadır kurulacak yerler gelende gölgelik degil tepede güzel balık lokantaları var 50 kişi gidilirse kalıcak yer problemi olur küçük hacimli motorların istanbuldan gelmeleride zor olur benim düşüncelerim

Benimki 150 cc lik bi motor. küçük motor sınıfına girer. hem 2 kişiydik hemde inanılmaz yükümüz vardı ama hiç zorlanmadık. ortolama 90-100 arası gittik .sadece 1 gidişte 1 kerede dönüşte yokuş yukarı şişti motor 60 lara falan düştü.. ama hemen düzeldi.. oda zaten hava soğutmalı motorların doğasında var...

bence çok zorlu bir etap değil.. Hatta biz ağustosta bozcaadaya gitmeyi planlıyoruz. yaklaşık 300 km. tek gidiş...

Son düzenleme:
Merhaba,
Eğer kurbağa sesleriyel uyku problemi çekmem diyorsanız, 1 gece çadır tavsiye edilir. Gece yakılan ateşler, ateşte pişen küçük dallara tutuşturulmuş sucuklar ve sucukla içilen şaraplar... tek sorun aşırı nem...
Kesinlikle ilgimi çekti !!! :cat:

Ağustos sonuna doğru bizde o taraflara 2 günlük bir gezi düzenlemeyi düşünüyoruz.

Gerçi biz kastro + kıyıköy düşünüyoruz ... bakalım organizasyon yapılacak ilerde.

arkadaşlar kıyıköye giden başka bir yol var o da kemerburgaz ve hadım köyün arka tarafından geçen eski bir yol
bende oradan gitmeyi düşünüyorum
orman ve doğa çok güzel ama denizi sakat

Lincoln' Alıntı:
toplam yol kaç km ve gitmek ortalama ne kadar zaman aldı

ben beylikdüzünden çıktım yola. tam beylikdüzündeki shell de sıfırladım kilometreyi, döndüğümde 270 km. idi.. bi gidiş 135 km yani.. biz çok durduk, yemek çay dondurma molası v.s. gitmemiz 3 saat sürdü.. ama yol uygun, özellikle çerkezköyde süper bir yol var yaklaşık 4 km. kaymak gibi.. daha hızlı bir makina ile duraksamadan 1 buçuk 2 saatte gidilir...

memlektim benim be evet o yol çok güzel oldu
arka yol çilingir köyden yassıörene kadar bozuk yolda cok cukur var bilgine

teşekkürler led zeppelin, aklıma soktun birazdan bende yola çıkacağım, umarım akşam cecilia bartoli konserine yetişebilirim

güzel bir tur ve harika resimler. verdigin bilgiler icin sagol. bu ara bende cin min takmiyorum ve articim la beraber 150cc scooterimle her yere gidip geliyorum. beraber aldigimiz 6600 km yol boyunca hic mahcup etmedi bizi :)

Arkadaşlar gecen hafta köprüye girişte polis benimle beraber 5 motoru daha çevirdi. Toplam ceza 866 YTL sakın köprüden ehliyetsiz geçmeyin affetmiyorlar!

Forumdan Uzaklaştırıldı
baya guzel manzaralar:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar