gerçekleri öğrenmek istiyorsan aynen şunlar :
1- motortürkiye den metin ( sahibi ) kendini gerçekten geliştirdi, ürünlerinin arkasındadır her zaman. telefonda konuşursan da selamımı söyle ( adım, sencer)
2- yarın mersinde olacağım, 15 gün memleketteyim, istersen senin için oraya gider istedğin bir şey varsa yapmaya çalışırım.
3- hadi mont neyse de; kask, eldiven vb ekipmanlar uzaktan ölçüyle alınmaz. aynı marka kask bile ( nolanda bile yaşadım bunu ) aynı beden ölçüsünde olsa bile 2 ayrı sıkılıkta olabiliyor. eldiven ise avucunun içinde toplanıp buruşabiliyor. tavsiyem, deneyerek almaya çalış.
4- nasıl bir motosikletin var bilmiyorum ama, kask alt sınıf, mont enduro, eldiveni race model seçmişsin.
neyi ne için kullanacaksan ona göre seçmelisin bence.
bu arada eldiveni daha uygun fiyatlı seçip, aradaki farkı kaskın kalitesini yükseltmek için kullanabilirsin...
dediğim gibi, yapabileceğim bir şey olursa bana özelden ulaşmaya çalış...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:14 ----------
Teşekkür ediyorum biraz geç cevap verdim modemle ilgili bir problem yaşadımda bakayım hemen gdr nin ve lazer in kasklarına
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:02 ----------
Evet lazer lz6 nın testlerine baktımda süper
http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/lazer-lz6
ama gdr nin testlerini bulamadım. Arıyorum şimdi
o, kask camı fiyatı

:wiinkk: