gogozh Katılım 9 Ağu 2016 Mesajlar 1,243 2 Kas 2016 #21 Sende sağol . Alacağın zaman artık elimden geldiğince yardımcı olmaya calisirim . Akrabanın adı Hasan gelsin ben ilgilenirim dedi
Sende sağol . Alacağın zaman artık elimden geldiğince yardımcı olmaya calisirim . Akrabanın adı Hasan gelsin ben ilgilenirim dedi
M Mstkdrglu Katılım 17 Eki 2016 Mesajlar 63 2 Kas 2016 Konu Yazar #22 whitedeamon' Alıntı: TÜm afyondakiler konuya geliyor hahahaha Genişletmek için tıkla ... Valla bunu beklemiyordum Forum değil gerçek bir aile ortamı
whitedeamon' Alıntı: TÜm afyondakiler konuya geliyor hahahaha Genişletmek için tıkla ... Valla bunu beklemiyordum Forum değil gerçek bir aile ortamı
M mockingbird Katılım 30 Eyl 2016 Mesajlar 87 2 Kas 2016 #23 Arkadaşla kaldığımız yurt bile aynı çıktı ben iptal beyler. :cherry:
M Mstkdrglu Katılım 17 Eki 2016 Mesajlar 63 3 Kas 2016 Konu Yazar #24 mockingbird' Alıntı: Arkadaşla kaldığımız yurt bile aynı çıktı ben iptal beyler. :cherry: Genişletmek için tıkla ... İstesek denk gelemezdik
mockingbird' Alıntı: Arkadaşla kaldığımız yurt bile aynı çıktı ben iptal beyler. :cherry: Genişletmek için tıkla ... İstesek denk gelemezdik