Kıyafet - Ekipman

Öncelikle merhaba.. Üzerime yapışan eski montumu arkadaşıma hediye ederek ondan kurtulmuş bulunmakdayım, budnan dolayı yeni mont ihtiyacım var kaskımda zamanını doldurduğundan dolayı onuda değiştirmeyi düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum. Kask olarak LS2 veya Verom düşünüyorum. Mont olarak çok kararsız kaldım onu 2.el üst segment bir mont düşünüyorum. Benim için su geçirmez olması önemli yaz kış motor kullananlardanım. Teşekkürler..

Selamlar mont olarak rev'it dragon kullanıyorum gayet memnunum yağmur ve rüzgar geçirmiyor..kız arkadaşım içinde alacağım geçen hafta fiyat sordum nakit için 650 tl taksitli 700-720 arası fiyat vermişlerdi tavsiye ederim.. Dainese gibi beli kısa kalmıyor beli de kapatıyor Karaköy özen motora bi bakın derim..

Hocam koruması eskimiş yada kaza yapmış birinin montunu almayın. 4riders urunlerıne bakabılırsınız mont için.

kask ls2 felan almayın bende ls2 bakmaya gıttım artçı ıcın aşağıdakini 140 tl aldım hudsondan ls2den daha iyi gozukuyor ozellıklerıyle ve bencede öyle fiyatına göre güzel bi bakın derim

http://www.hudsonderi.com/?urun-6800-full-face-revenge-solid-matt-black

2.El yıpranmış olarak değilde beden uyumsuzluğu veya fazlalıkdan dolayı fiyat olarakda makul satışlar oluyor ondan bahsetmiştim. Kask konusunda LS2, Venom veya daha üst model düşünüyorum dediğiniz kaskı hiç duymadım fiyat uygun olabilir yalnız bana göre değil teşekkürler
@YouSuffer Sizin dediğiniz kaskı inceledim Sharp'dan 5 yıldız almış kask konusundada kafamı karıştırmayı başardınız hocam :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:30 ----------

[/COLOR]
Selamlar mont olarak rev'it dragon kullanıyorum gayet memnunum yağmur ve rüzgar geçirmiyor..kız arkadaşım içinde alacağım geçen hafta fiyat sordum nakit için 650 tl taksitli 700-720 arası fiyat vermişlerdi tavsiye ederim.. Dainese gibi beli kısa kalmıyor beli de kapatıyor Karaköy özen motora bi bakın derim..

Teşekkür ediyorum revit'e baktım sizin dediğiniz modele bakarken revit tarmac gözüme takıldı daha çok hoşuma gitti o tarz montları seviyorum acaba kullanan var mı sitede ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:40 ----------

Ben araştırıp ordakilerinde fikirleriyle aldım suan onumde duruyor. Bana ls2den kabugu vs. ile daha dayanıklı gozukmekte. Kalitesi daha fazla belli ediyor ozellıklerı ve sharp testıde iyi bence daha fazla koruma sağlar yakından ınceleyın hak verıceksınız ben bu konuda hassasım ls2 yerıne bunu aldım kız arkadaşıma

Ben araştırıp ordakilerinde fikirleriyle aldım suan onumde duruyor. Bana ls2den kabugu vs. ile daha dayanıklı gozukmekte. Kalitesi daha fazla belli ediyor ozellıklerı ve sharp testıde iyi bence daha fazla koruma sağlar yakından ınceleyın hak verıceksınız ben bu konuda hassasım ls2 yerıne bunu aldım kız arkadaşıma

Eski kaskım Ls2 idi fiyat ve sağlamlık konusunda iyi olduğunu düşünüyordum bu daha üst bi seviye fiyat olarakda makul dediğiniz kaskı bi yakından incelesem dediğiniz gibi daha iyi olucak

Beden olmadı ayağına çinden mal getirtip beğenmeyip satanlara dikkat edin.

beden aldım kask süper ama vizör hep buhar bir türlü çözemiyorum buğu problemini

Havalandırma kanalları işe yaramıyorsa pinclock var galiba ekstra takılan tam bılmıyorum benım kaskımda böyle bir sorun yokta buğu önleyici spreyleride deniyebilirsiniz böyle bir konu vardı forumda

beden aldım kask süper ama vizör hep buhar bir türlü çözemiyorum buğu problemini

Patates veya sabun kullanılıyor o tarz problemlerde :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:54 ----------

Havalandırma kanalları işe yaramıyorsa pinclock var galiba ekstra takılan tam bılmıyorum benım kaskımda böyle bir sorun yokta buğu önleyici spreyleride deniyebilirsiniz böyle bir konu vardı forumda

Mt için pinclock bulamadım ben oda kafama takılmadı değil.

Sayın adaşım şu an feyizoğlunda revit warp mont indirimde sadece m bedeni var.Eğer benim gibi 115 kilo değilsen internetten derhal bak!

http://www.feyizoglu.com/Warp-Mont_48806.html#0

Bu arada arkadaşlar şuanda kullandığım makine Honda XL500r, Şehiriçi ufak bi motorum var seneyede nakit durumum el verirde Allah nasip ederse bi cbr 600F almayı düşünüyorum bu ekipmanları ondada kullanmayı düşünüyorum yüzden biraz iyi bişeyler istiyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:03 ----------

Sayın adaşım şu an feyizoğlunda revit warp mont indirimde sadece m bedeni var.Eğer benim gibi 115 kilo değilsen internetten derhal bak!

http://www.feyizoglu.com/Warp-Mont_48806.html#0

Adaş teşekkür ediyorum öncelikle aradığım racing tarzı bi mont veya full siyah deri bulamazsak artık bu tarzlara yönelicez:)

GECENLERDE İSTANBULDAN BİR DOKTOR ARKADASTAN CLOVER MARKA BİR MONT ALDIM SIFIR AYARINDA ÇOK TEMİZ TEKSTİL MONT FİYATINA
http://www.ebay.com/itm/Giacca-giub...prg=20131017132637&rk=2&rkt=4&sd=151313201343
lindeki ürünün aynısı ve geçen hafta arkadaşa kushitanının deri mont ve derı takım pantolonunu coook uygun fıyata aldık.yanı eskimiş yırtılmış değil ama uygun fıyata çok güzel kaliteli mont almanız mümkün.hadi kask için çok tavsiye etmiycem 2, eli ama mont için bir bakın derim.

GECENLERDE İSTANBULDAN BİR DOKTOR ARKADASTAN CLOVER MARKA BİR MONT ALDIM SIFIR AYARINDA ÇOK TEMİZ TEKSTİL MONT FİYATINA
http://www.ebay.com/itm/Giacca-giub...prg=20131017132637&rk=2&rkt=4&sd=151313201343
lindeki ürünün aynısı ve geçen hafta arkadaşa kushitanının deri mont ve derı takım pantolonunu coook uygun fıyata aldık.yanı eskimiş yırtılmış değil ama uygun fıyata çok güzel kaliteli mont almanız mümkün.hadi kask için çok tavsiye etmiycem 2, eli ama mont için bir bakın derim.

Evet bende o şekilde düşünüyorum malum euro dolar'da aldı başını gitti fiyatlarda bu yüzden arttı bu aralar böyle bi işe girmek pek akıl karıda değil ama ihtiyaç olduğundan yapacakda bişey kalmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar