KIWIRCIK kardeşe merhaba deyiverin...

kıwırcık' Alıntı:
meraba metehan scooter almayı düşünüyourm önümüzdeki hafta bi bilgi verebilir misin,bi de siteye yeni üye oldum bu durumu diğer arkadaşlarla nasıl paylaşabilirim?

yav biraz uçuk olacak ama bi arkadaş bana pm attı...bende orya gir buraya gir diye yazmaya üşendiğimden kendisi adına tanışma topiği açtım...farklı bişey olacak biraz ama kendisini tanıtır...scooter istiyomuş...bişiler önerin...

eğer İstanbuldaysa ben ona yardımcı olurum...bu arada kimdir necidir onuda bilmiyom...:queen:

şimdi pm ye cevap yazıcam...senin yerine açtım sen zahmet etme diye...:queen:

2 yıldır başıma ilk defa geliyo böle bişey ya...komik oldu ha...:p

niçiın ben onuda anlamadım ...herhalde beni kendine yakın hissetti...:psitede benden aktifi yok...sanmıştır ki sitenin sahabı benim...:p

Son düzenleme:
Kıwırcık kardeş merhaba- dedim :) Aramıza hoşgeldin...:rendeer: scooter istiyormuşsunda bütçe ney kafanda hangi model markalar var?? eğer yoksa sana Honda Dylan 150 öneririm..... :)

bana pm den mesaj atsaydı hoşgeldin derdim
küstüm işte mete abiyi tercih etmiş sağlık olsun
her şeye rağmen hoş geldin sefa getirdin kıvırcık kardeş :cherry:

Selam Kıwırcık, forumumuza hoşgeldin.

Scooter için ne kadar para ayırdın ve nasıl birşey arıyorsun?
Benim önceden kullandığım scooterlar ve yorumlarım şöyle:

** Keeway ARN 125/150: Nefis. Çok ucuza oldukça yüksek kalitede makina. Çok seri ve pratik. Sağlam. Diğer Çin'ler gibi değil. Keşke satmasaydım, saklasaydım onu.

** Gilera Runner VXR200: Güçlü motoru ve albenisi hakikaten iyiydi, ama kısa süre içinde motor bloğunda sebepsiz bir çatlaktan yağ kaçağı ve gidon cıvatalarında gevşeklikten ötürü sattım. Çok hızlı bir motor ama parça ve işçilik sorunları var herhalde. Buralarda Runner'cılar olacaktı. Onlar ne der acaba?

** Yamaha Xmax 250: Keşke satmasaydım. Çok hızlı (160 km/h 'i geçiyor!!), çok az yakıyor, çok sağlam. Kocaman bir bagajı var. Türkiye'nin büyük kısmını gezdim onunla. Populer olduktan sonra Yama'cılar fiyatını çok arttırdılar. Onu da sattıktan sonra pişman oldum.

Şu anda vitesli motor sürüyorum, ama scooter'ların pratikliğini aramıyor değilim. Scooter hiç te kötü bir seçim değil...

Saygılar.

Honda Dylan da harika bir motor, arkadaşımda var. Onu da gözden geçirmelisin.

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar.... :)

bana yardımcı oldugunuz ıcın hepınıze cok tesekkur ederım
cok fazla zamanım yok o yuzden hemen sıze bı kac soru sormak ıstıyorum
ıstanbul un trafık derdınden kurtulabılmek ıcın en kısa zamanda bır scooter almak ıstıyorum.
daha once hıc motor tecrubem olmadı ve bu dunyaya cok yabancıyım.
ben sym hd 200 sordum fıyatı 4200, mio 100 fıyat 2800, honda dylan 150 fıyat 5500 lıra.
benım butcem 5000 ıle sınırlı...
onerılerınızı beklıyorum.

Son düzenleme:
bütçeden önce A2 ehliyet varmı diye sormak isterim..

scooter konusunda DYLN 150 önerebilirim...harika motor...çok seri...

kıwırcık aramıza hoşgeldin...gönlüne ve kesene göre bir motor almanı dilerim. tabii önce ehliyet gerek ,varsa sorun yok..şimdiden keyifli sürüşler temenni ediyorum...korumalar şart...::tutkuy::

kıwırcık kardeş önce ehliyet ve egitim ondan sonra motosiklet.Aman diyim herşeyden önce A2. ben cektim sen cekme.....mesela mobilet 600RR :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar