Kitap aldım

Evet arkadaşlar 2 gün önce sipariş vermiştim bir kitap evine bugun gelmiş gittim aldım kitabın adı MOTOSİKLET TEORİSİ :bestmt: diyede geçiyor sitemiz yeni okuyacagım inşallah faydali bir kitaptır okudukdan sonra yeniden konu acıcam herkes bilgilensin diye Saygılar Sevgiler :):queen:

Valla bizde teorisi yok ama motosikletin kendisi var hem de 2 tane. Motorum olmasa ben de alırdım belki bi kitap :queen:

Aslında bende vardı motorsiklet ama kaza yaptıktan sonra satmak zorunda kaldım şimdi akıllandım biraz ehliyeti bekliyorum 1 sene kaldı o zamana kadarda hiç değilse motorsikletlerle ilgili bilgi ediniyim istiyorum o yüzden forumlarda kitaplarda dergilerde kurslarda hep ögreniyorum :)

Motosikleti
Hero X Pulse 200
ben okudum onu teorik olarak herşey var içinde

zamanı gelince alınır.. şartlar uygun olunca alınır.. imkanlar öyle gelişince alınır.. bu motorsiklet sevmeye yada kitabını almaya engel değil..

Kaptan kitabın yazarı nerden aldığın vs ulaştırırsan sevinirim ya da D&R'da bulabilir miyim?

@6PaTLaR yardımcı olmus sana mehmetcan ben bizim burdan kitapcıya sipariş verdim o getirdi suan okudum gercekten cok bilgi verici bir kitap herkse tavsiye ederim

Kesinlikle adam tatlı diliyle hiç sıkmadan anlatıyor herşeyi. Aldım 2 gün oldu alalı ve bitti. Başka önerebileceğiniz buna benzer kitap vs varsa seve seve öneri alabilirim :)

Mail adreslerinizi yazarsanız başka bir toplama e-kitap olarak mail atabilirim sizlere. Güzel bir toplama yapmış arkadaş saolsun gayet iyi bir kaynak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar