köprü geçişindeki sayı baz alınacağından...
Burada en karlı çıkacak olan;
o kadar araçtan tahsilatı yapan sistem desenize..
anadolu yakasından başlıyacak kortej sanırım hiç okumadınız direk tahsilata takıldınız. Kortej de anadoludan avrupaya geçileceği için bir ücret ödenmeyecek
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:47 ----------
Ve birşey daha eklemek istiyorum forumda o kadar gereksiz konularda sayfalarca yazı yazılıp muhalefet edilirken böyle güzel birşeye neden dahil olmak istemiyor gibi bir izlenim var burada. Ayrıca motosiklet.net sitesinin yaklaşımından dolayı gerçekten üzüldüm ben bu duruma böyle bir korteji anasayfasında sürekli tutsa idi hem bu rekora katkı sağlanır hemde nice bizim gibi motorseverlere ulaşma imkanı olurdu.Sonuçta bayramımızı kutluyoruz birincisi , ikincisi ise bir dünya rekoru denemesi oluyor fakat son olarak ki bencede bayramımız kadar önemli türkiyedeki motosikletlerin farkındalığı da bu kortejde önemli bir nokta oluyor.
Sonuç olarak birçok konuda yazıldığını gördüm bu seferde ben yazayım duyarsız bir toplumuz kimsenin elini taşın altına koyduğu yok böyle babayiğitler elini taşın altına koyuyor onlarada destek çıkan şu taşın ucundan tutayım diyen yok.
Motosiklet.net anasayfandaki 1 reklamın yerine bu konuyu koysan (ki ben olsam devasa boyutta bir görselle 1 ay boyunca yayımlardım ) hiçbirşey kaybetmezdin aksine böyle güzel bir harekete destek olduğundan tebrik alırdın.
Neyse olan oldu biten bitti yarın görüşmek üzere.