Elcik ısıtma avuç içini ısıtır ama elin dış tarafı rüzgarı aldıkça en kalın eldivenle bile o sıcaklık uçak gider yine üşütür, elvik rüzgar koruması şart, onun yetmedi durumda elcik ısıtma olabilir. direkt rüzgar alan yerde elcik ısıtma da çok işe yaramaz elin içinde sıcaklık hissi verir sadece ama parmak uçları yine donar.Foruma çok tartışıldı, soguk geçirmeyen eldiven yoktur. Elcik koruma / elcik ısıtma vs. eklemezseniz en sonunda üşürsünüZ
Elcik ısıtma avuç içini ısıtır ama elin dış tarafı rüzgarı aldıkça en kalın eldivenle bile o sıcaklık uçak gider yine üşütür, elvik rüzgar koruması şart, onun yetmedi durumda elcik ısıtma olabilir. direkt rüzgar alan yerde elcik ısıtma da çok işe yaramaz elin içinde sıcaklık hissi verir sadece ama parmak uçları yine donar.
Ya eldiven gelir, ya fotoğrafı.Temu'da dahili şarj edilebilir pilli, ısıtmalı eldivenler çıkmış.
Temu'da dahili şarj edilebilir pilli, ısıtmalı eldivenler çıkmış.
Yok, ben sana itiraz etmedim zaten, okuyanlar daha iyi anlasın mevzunun önemini diye pekiştireyim dedim.evet zaten o nedenle elcik koruma / elcik ısıtma dedim![]()
Kışlık eldiven alırken benim dikkat ettiğim bir husus var. İç astarı çok oynak olmaması lazım. Astar eldivene dikilmiş olmalı. Eğer iç astar oynuyorsa, eller hafif terlediğinde, nem yaptığında, eldiveni tekrar giymek çok zor. Parmakları denk getiremiyorsun, astar büzülüyor, parmak sokacak deliğe astar denk geliyor vs. inşallah anlatabilmişimdir. Eldiven denerken hafif elinizi nemlendirin, sonra giymeyi deneyin kolay giyebiliyorsanız alın.Fiyat olarak fazla uçmadan güzel kaliteli bir kışlık soğuk geçirmeyen eldiven arıyorum. Önerilere açığım.
Peki elcik koruma, elcik ısıtma ve eldiven 3 ü de şart soğuk için peki bunlardan sadece birini alma şansımız olacak olsa hangisi ilk tercih olmalı. Atıyorum elcik koruma ilk tercih olurmu, herkesin iyi kötü eldiveni vardır zaten.
Eldiven zaten vardır,Peki elcik koruma, elcik ısıtma ve eldiven 3 ü de şart soğuk için peki bunlardan sadece birini alma şansımız olacak olsa hangisi ilk tercih olmalı. Atıyorum elcik koruma ilk tercih olurmu, herkesin iyi kötü eldiveni vardır zaten.
Soru genel manada başkalarına da faydası olsun diye soruldu, bir çok kişinin eldiveni dahi yok.hocam universal elcik koruma 150 tl.
eldiven zaten olmak zorunda.
e geriye bi tek elcik ısıtma kalıyor onu da powerbank versiyonları varmış portatif onu al.
yani maliyete etki eden birşey değil ki 3ü arasından seçim diyorsun![]()
Teşekkürler insan gibi cevap verdiğiniz için.Eldiven zaten vardır,
ilk önce elcik rüzgar koruma alınır, ona rağmen eller üşüyorsa o zaman elcik ısıtma düşünülebilir.
Koskoca adamlarsınız, hiç kendinize yakıştırıyor musunuz tatliş tatliş powerbankli ısıtıcılı eldiven kullanmayı? Ee oldu olacak gözleme yemeye gidelim sarı yeleklerimizle.