Kışlık soğuk geçirmeyen eldiven önerisi

Fiyat olarak fazla uçmadan güzel kaliteli bir kışlık soğuk geçirmeyen eldiven arıyorum. Önerilere açığım.

Soğuk sebebi rüzgar kaynaklı oluyor, genelde deri olanlar o konuda daha iyi rüzgar geçirmiyor. Bütçe belirtirseniz ona göre öneriler gelebilir.

Motosikleti
Yamaha Xmax 250 2025
Kepp marka A101 den aldım gayet işimi görüyor. 200TL bişiydi.

Motosikleti
D400
Foruma çok tartışıldı, soguk geçirmeyen eldiven yoktur. Elcik koruma / elcik ısıtma vs. eklemezseniz en sonunda üşürsünüZ

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Foruma çok tartışıldı, soguk geçirmeyen eldiven yoktur. Elcik koruma / elcik ısıtma vs. eklemezseniz en sonunda üşürsünüZ
Elcik ısıtma avuç içini ısıtır ama elin dış tarafı rüzgarı aldıkça en kalın eldivenle bile o sıcaklık uçak gider yine üşütür, elvik rüzgar koruması şart, onun yetmedi durumda elcik ısıtma olabilir. direkt rüzgar alan yerde elcik ısıtma da çok işe yaramaz elin içinde sıcaklık hissi verir sadece ama parmak uçları yine donar.

Motosikleti
D400
Elcik ısıtma avuç içini ısıtır ama elin dış tarafı rüzgarı aldıkça en kalın eldivenle bile o sıcaklık uçak gider yine üşütür, elvik rüzgar koruması şart, onun yetmedi durumda elcik ısıtma olabilir. direkt rüzgar alan yerde elcik ısıtma da çok işe yaramaz elin içinde sıcaklık hissi verir sadece ama parmak uçları yine donar.

evet zaten o nedenle elcik koruma / elcik ısıtma dedim :D

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Temu'da dahili şarj edilebilir pilli, ısıtmalı eldivenler çıkmış.

Temu'da dahili şarj edilebilir pilli, ısıtmalı eldivenler çıkmış.
Ya eldiven gelir, ya fotoğrafı.
*
Rüzgar koruması sağlayan elcik koruma olmadan hiç bir eldiven rüzgardan tamamen koruyamaz. Eldiven, elcik koruma alınmalı, hala üşüme var ise elcik ısıtma da alınabilir. Bir kez daha belirtmekte fayda var, elcik ısıtma büyük nimettir, tıpkı interkom gibi.

Motosikleti
BMW 1300 GS ADV
Fiyat olarak fazla uçmadan güzel kaliteli bir kışlık soğuk geçirmeyen eldiven arıyorum. Önerilere açığım.
Kışlık eldiven alırken benim dikkat ettiğim bir husus var. İç astarı çok oynak olmaması lazım. Astar eldivene dikilmiş olmalı. Eğer iç astar oynuyorsa, eller hafif terlediğinde, nem yaptığında, eldiveni tekrar giymek çok zor. Parmakları denk getiremiyorsun, astar büzülüyor, parmak sokacak deliğe astar denk geliyor vs. inşallah anlatabilmişimdir. Eldiven denerken hafif elinizi nemlendirin, sonra giymeyi deneyin kolay giyebiliyorsanız alın.

Peki elcik koruma, elcik ısıtma ve eldiven 3 ü de şart soğuk için peki bunlardan sadece birini alma şansımız olacak olsa hangisi ilk tercih olmalı. Atıyorum elcik koruma ilk tercih olurmu, herkesin iyi kötü eldiveni vardır zaten.

Motosikleti
D400
Peki elcik koruma, elcik ısıtma ve eldiven 3 ü de şart soğuk için peki bunlardan sadece birini alma şansımız olacak olsa hangisi ilk tercih olmalı. Atıyorum elcik koruma ilk tercih olurmu, herkesin iyi kötü eldiveni vardır zaten.

hocam universal elcik koruma 150 tl.

eldiven zaten olmak zorunda.

e geriye bi tek elcik ısıtma kalıyor onu da powerbank versiyonları varmış portatif onu al.

yani maliyete etki eden birşey değil ki 3ü arasından seçim diyorsun :D

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Eldiven zaten vardır,
ilk önce elcik rüzgar koruma alınır, ona rağmen eller üşüyorsa o zaman elcik ısıtma düşünülebilir.

hocam universal elcik koruma 150 tl.

eldiven zaten olmak zorunda.

e geriye bi tek elcik ısıtma kalıyor onu da powerbank versiyonları varmış portatif onu al.

yani maliyete etki eden birşey değil ki 3ü arasından seçim diyorsun :D
Soru genel manada başkalarına da faydası olsun diye soruldu, bir çok kişinin eldiveni dahi yok.
150 liraya varsa link alabilirmiyim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eldiven zaten vardır,
ilk önce elcik rüzgar koruma alınır, ona rağmen eller üşüyorsa o zaman elcik ısıtma düşünülebilir.
Teşekkürler insan gibi cevap verdiğiniz için.

Son düzenleme:
Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
yağmurda karda kışta kullandım bu havalarda bile rüzgar yemiyor ellerim terliyor bile diyebilirim alpinestars gp plus r kullanıyorum goretex olmamasına rağmen memmunum

Motosikleti
D400
Koskoca adamlarsınız, hiç kendinize yakıştırıyor musunuz tatliş tatliş powerbankli ısıtıcılı eldiven kullanmayı? Ee oldu olacak gözleme yemeye gidelim sarı yeleklerimizle.

valla olsa kullanırım abi :D zaten çok motora binemiyorum iç güç derken. arada bi sogukta binmek için portatif hoş olurdu :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar