Kışlık Pantolon

işin açıkçası ekonomik birşey istiyorsan pantolon ve mont konusunda 1000d kevlar kumaş satın al 1 metre karesi 115gr agırlıgında oluyor.. ali expreesten 22 dolar fiyatti. götür bir terzinin yanına enine boyuna göre diksin kevlar olayında korumaya gerek varmı bilmiyorum ama cogu kurşun gecirmez zırhlı sistemlerinde kevlar kumaşlar kullanılıyor.. yanmaya sürtünmeye karşı süper full koruma sağlar... işin ekonomik ve kaliteli kısmına yönelmek istiyorsanız hazır yerine kendiniz imal etmeye çalışın. hem gönlünüzce olur..

yandan fermuarlı pantalonlar görüyorum nette, giymesi çıkarması rahat gibi duruyor kullanan varmı aranızda . ??

Benim şahsi düşüncem de öyle fazla paralar vermemek şayet ben kış için alacağım pantolonu max 3 4 ay giyeceğim 400 500 TL arası bir şey alsam beni en az 2 sene idare edecektir. Uzun vade de düşününce orta halli bir ürün almak daha mantıklı.

PROSEV daha sempatik geldi bana dizlik koruması bel koruması var ayrıca fermuarlı düzeneğiyle montuna da takıp tulum niyetine kullanabilisin.hem daha şık duruyor.cırtlı paçaları sayesinde botun vs nin içine de sokulabilir.ben prosev alacağım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar