Kışlık Pantolon Seçimi hk.

Motosikleti
Yokki
Merhabalar,

Kış soğukları için korumalı pantolon almak istiyorum fakat kafam çok karışık. Kot kumaş mı yoksa polyester kumaş olan mı bir türlü karar veremedim.
Riderdenim Duman modeli hoşuma gitti fakat çok kaliteli olmadığını duydum.
The Biker Jeans modelleri hoşuma gitmedi, birde korumaları ayrı alıyormuşsun onda (bence saçmalık) Polyester modeller hoşuma gidiyor ama rahatsız eder mi acaba diye de düşünüyorum.

Düşünce önerilerinize ihtiyacım var :)

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
bu konuda pek uzman değilim fakat o incecik şey sıcak tutuyor mu? ben görsel kadar işlevine de önem verdiğim için "prosev titanyum" aldım, yani bütçem kısıtlı olduğu için ve en fiyat performans bunu bulduğum için aldım... pantolona fazla para ayırmak istemedim yani ve bu pantolon sıcak tutuyor, alalı 2 ay falan oldu ve yağmur geçirmiyor.

bugün istanbula kar yağıyordu ve işten gelirken kar yağışına yakalandım ve üşümedim. Yani sizin paylaştığınız şeyler su geçirmeyip birde sıcak tutuyorsa o zaman ben niye bu çuval gibi şeyi satın aldım?

Motosikleti
Yokki
bu konuda pek uzman değilim fakat o incecik şey sıcak tutuyor mu? ben görsel kadar işlevine de önem verdiğim için "prosev titanyum" aldım, yani bütçem kısıtlı olduğu için ve en fiyat performans bunu bulduğum için aldım... pantolona fazla para ayırmak istemedim yani ve bu pantolon sıcak tutuyor, alalı 2 ay falan oldu ve yağmur geçirmiyor.

bugün istanbula kar yağıyordu ve işten gelirken kar yağışına yakalandım ve üşümedim. Yani sizin paylaştığınız şeyler su geçirmeyip birde sıcak tutuyorsa o zaman ben niye bu çuval gibi şeyi satın aldım?

Valla hocam sorduğun soruların cevabı bende yok :ROFLMAO: bu yazdığım iki markayıda zaten başka motorcular önerdi, fakat sıcak tutuyor mu tutar mı bilmiyorum. Kullananlar yorum yaparsa konuya öğreneceğiz inşallah :)

Prosev benim de gözüme çarptıydı sitede dolaşırkende dizindeki korumaların dıştan görünüyor olması hem hoşuma gitmedi, hem motora vururum çizilir filan diye almak istemedim.

Yağmurda çamurda motor süren biri değilim, tamamen keyfi veya hava güzelse ve işim varsa gibi gibi durumlarda.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
prohel spider kullanıyorum, giydiğim zaman kendimi yenilmez hissediyorum o kadar güzel bir şey.

hava 0 derece altına düşmedikçe soğuğu asla hissetmesiniz. düşse bile çok uzun süre idare eder.

Benim diyeceğim şu ki içliği olmayan, rüzgar geçiren tipte şeylere bulaşmayın, bu işin adam gibi pantolon almak dışında çaresi yok.

Motosikleti
Yokki
prohel spider kullanıyorum, giydiğim zaman kendimi yenilmez hissediyorum o kadar güzel bir şey.

hava 0 derece altına düşmedikçe soğuğu asla hissetmesiniz. düşse bile çok uzun süre idare eder.

Benim diyeceğim şu ki içliği olmayan, rüzgar geçiren tipte şeylere bulaşmayın, bu işin adam gibi pantolon almak dışında çaresi yok.
Biraz paraya kıymak gerekiyor gibi :/

Motosikleti
D400
Aynen bu şart, içlik+pantolon şeklinde çıkmak istiyorum ben, içlik+içlik+içlik+içlik+pantolon şeklinde değil :ROFLMAO: :ROFLMAO:

ben dün içlik + normal pantolon cıktım ilk defa bu kadar üşüdüm.

Normalde içlik + içi polarlı kar pantolonu ile cıkıyordum o zaman iyi oluyordu :D

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
İçinde çıkarılabilir astarı olan polyester kumaşlı pantolonların kış soğuğundan daha iyi koruyacağını düşünüyorum. Benim şu anki kotum Tech90 John Doe'nin içi kevlar kumaşlı, kısa mesafelerde üşütmüyor ama tura çıktığımda yine de içime kayak içliği giyiyorum.

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Bende Biker Jeans'in Cold Killer pantolonu var.
Ondan önce Prosev'in bir pantolonunu kullanıyordum içi çıkarılabilir astarlı olan. Ama robocop gibiydim hiç rahat değildi.
Kot görünümünde giydiğim en güzel pantolon Biker Jeans'inki. Başka bir pantolonumdan koruyucuları çıkarıp ona taktığım için ekstradan satın almadım.
Giydiğim en güzel iş çıkaran günlük kıyafet görünümlü pantolon olmasına rağmen yine de Ankara soğuğunda içliksiz ve kayak çorapsız olmuyor.
Bugün hava -5 derece o yüzden motorla çıkmadım. Benim için sınır 0 derece. 0 altına indi mi motorla çıkmıyorum.
Yukarıda bahsettiğim de zaten 0 dereceler için geçerli. 0 altında içlik de giysen 15-20dk sonra serinlik hissediyorsun. O da kasıklar, iç organlar vs. için pek iyi değil açıkçası.

Motosikleti
Yokki
İçinde çıkarılabilir astarı olan polyester kumaşlı pantolonların kış soğuğundan daha iyi koruyacağını düşünüyorum. Benim şu anki kotum Tech90 John Doe'nin içi kevlar kumaşlı, kısa mesafelerde üşütmüyor ama tura çıktığımda yine de içime kayak içliği giyiyorum.
Ben de polyesterin daha iyi koruyacağını düşünüyorum fakat robocop gibi olmak istemiyorum :ROFLMAO: hala kararsızım kot mu polyester mi :/

Bende Biker Jeans'in Cold Killer pantolonu var.
Ondan önce Prosev'in bir pantolonunu kullanıyordum içi çıkarılabilir astarlı olan. Ama robocop gibiydim hiç rahat değildi.
Kot görünümünde giydiğim en güzel pantolon Biker Jeans'inki. Başka bir pantolonumdan koruyucuları çıkarıp ona taktığım için ekstradan satın almadım.
Giydiğim en güzel iş çıkaran günlük kıyafet görünümlü pantolon olmasına rağmen yine de Ankara soğuğunda içliksiz ve kayak çorapsız olmuyor.
Bugün hava -5 derece o yüzden motorla çıkmadım. Benim için sınır 0 derece. 0 altına indi mi motorla çıkmıyorum.
Yukarıda bahsettiğim de zaten 0 dereceler için geçerli. 0 altında içlik de giysen 15-20dk sonra serinlik hissediyorsun. O da kasıklar, iç organlar vs. için pek iyi değil açıkçası.
Başka bir pantolonum olmadığı için korumaları ekstradan almam gerekiyor :D ben de çok soğuk ve yağışlı havalarda çıkmıyorum zaten. aslında bahsettiğiniz pantolon şartlarıma uygun gibi fakat korumalarla birlikte pahalıya geliyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar