KIŞLIK LASTİK

Arkadaşlar merhaba yeni bebeğim oldu malum aile olunca sorumluluk artıyor eskiden pek düşünmediğim şeyleri fazla düşünmeye başladım :) bu kış

kışlık lastik takmayı düşünüyorum aracıma:

1-Goodyear ultragrip 8
2-Nokian

bu 2 lastikten birini almayı düşünüyorum hangisini önerirsiniz nokian kış lastiğiyle ünlenmiş bir marka, goodyear ise biliyorsunuz ismini zaten

sizce hangisini almalıyım?

nokian ve petlas kullandım bugüne kadar kış lastiğinde.
nokian modellerini tek geçerim. arkadan itişli araçlarımda bile hem harika tutuş hem de sessiz sürüş sağladı.

nokian tabiki 1 numara, biraz daha hesaplı istiyorsan petlasta iyidir.

1 senedir petlas var :

1 kez erciyes dağı
2 kez uludağ
3 kez bulgaristan-banskoya çıktım en ufak bir problem çıkarmadı gayet kaliteli.

Goodyear Ultragrip 8 kullanıyorum. Zor koşullarda da gayet güzel yol tutuş sağlıyor. ADAC lastik testine göre Nokian'dan bir tık önde gibi görünüyor ama bu farkın önem arz edeceğini sanmam. Michelin Alpin A4 de güzel sonuçlar almış testten. Goodyear ve Michelin'den hangisi en ucuzsa onu alır geçerdim. Çok uygun fiyata Nokian çıkarsa o da alınabilir. Yerli marka lastikleri de bu türden bağımsız test sonuçları yayınlamaya başladıkları zaman ciddiye alıp seçenekler arasında düşünmek mümkün olabilir ama bu halleriyle ben pek güvenmezdim.

Son düzenleme:
Aslında öncelik olarak petlas düşünüyordum ama yaz lastiği güzel olmasına rağmen kış lastiklerine güvenemedim vazgeçtim

goodyear daha pahalı birbirine denk ise nokian sanırm daha yakın bana

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Aslında öncelik olarak petlas düşünüyordum ama yaz lastiği güzel olmasına rağmen kış lastiklerine güvenemedim vazgeçtim

goodyear daha pahalı birbirine denk ise nokian sanırm daha yakın bana

Sekiz yıldır Petlas ve Nokian kullanıyorum. Petlas Snowmaster W651 serisi kışlık lastiği üç yıl dört mevsim kullandım, sıkıntı yaşamadım. 2014 yılından beri Nokian marka yazlık ve kışlık lastik kullanıyorum. Memnunum. Fiyat/performans olarak her iki markayı da tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar