Kışlık Eldiven Tavsiyesi

merhaba arkadaşlar su geçirmez ve yüksek hızlarda üşütmeyecek eldiven almak istiyorum max. 150 tl önerilerinizi bekliyorum.

benim gördüğüm kadarıyla öle bir eldiven henüz icat edilmedi en kalın eldiveni de kullandım sonuç hep aynı ben elcik ısıtma artı şu kuryelerin kullandığı elcik koruması gibi şeyden taktırmayı düşünüyorum. kolay gelsin

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kuryelerin taktığı elcik koruma tarzı şeyler var, onların tucano urbano modeli var daha estetik daha güzel duruyor.onlara bakmanızı tavsiye ederim,ben geçen sen alacaktım ama kalmadığı için alamadım yoksa 10 bin liralık eldiven de olsa genede parmak uçları donuyor

BEN KIŞ için şu üründen aldım. iNanılmaz sıcak tutuyor ve kesinlikle soguk gecirmiyor.
Yağmur için ise özel bölümünde kendinden eldiven yagmurluğu gizli. Bu Fiyata cok cok iyi gercekten...
Yalnız koruma bakımından cok iyi bişey değil, sadece içerisinde Sünger Padler mevcut :)

http://www.hudsonderi.com/?urun-137-1226-HLE-KISLIK-DERi-ELDiVEN-motosiklet-motorsiklet.html

ürün hakında 12 yorumun hepsi olumlu yönde. sipariş verdim hem fiyatıda gayet uygun teşekkürler.

Hudson daki ürün çok güzele benziyor ancak korumasının zayıf olması benim aklımı çeldi. Biraz daha korumalı bişey olsa ve bu sebepten biraz daha pahlı olsa çok daha iyi olurdu...

---------- Post added at 14:13 ---------- Previous post was at 12:28 ----------

Hudson'a biraz göz attım da şu ürüne takıldım. 8210 HLE 3'LÜ CAVLERLİ DERİ ELDİVEN

Genel olarak markanın ürünlerinde memnun gibiler. Ama belki bu ürün için yorum yapabilecek kullanıcı vardır...

Bu yazlık eldiven.
Bu tip kıslık bir eldiven olsa tabii ki fiyattan kacınamayız; yalnız kış için daha öncelik, sıcak olma konusu sanıyorum... Cünkü zaten titreyen parmaklar ile her zaman tehlike altındayız :bounce:

Bu yazlık eldiven.
Bu tip kıslık bir eldiven olsa tabii ki fiyattan kacınamayız; yalnız kış için daha öncelik, sıcak olma konusu sanıyorum... Cünkü zaten titreyen parmaklar ile her zaman tehlike altındayız :bounce:

Şimdi bişey farkettim, yazlık eldivenlerde "yazlık" diye yazıyor genelde ama bu modelde "su geçirmez" diye belirtilmemiş hatta havalandırmalı felan yazılmış. Tam yazlık olmasa da kışlık olmadığı kesin. O nedenle şimdi de şu 2 modele baktım, tipleri çok hoşuma gitmedi ama;

Su geçirmez eldiven

Su geçirmez-yarış eldiveni

1.sinde sanki hava alması için koruma yerleri süngerimsi yapılmış gibi duruyor ama su geçirmez yazmışlar. Büyük ihtimalle sünger yada file değil oralar
2.sinde de su geçirmez ama yarış eldiveni yazmışlar. Sıcak tutar mı emin olamadım o açıdan.

Bu Hudson dışında önerilebilecek 75~150 TL lik kışlık eldiven var mı?

Sadece deri eldiven özel su geçirmez olarak yapılmamışsa kesinlikle su geçirir.
Elleri üşütmeyecek, su geçirmeyecek, el hassasiyetini etkilemeyecek yada az etkileyecek, mümkünse bedava eldiven bilenlerin buraya yazacağını umuyorum...

Birmilyoncu veya japon pazarı gibi ne arasan var olan yerlerde kızak kar eldiveni var gayet güzel 8 tl'yemi ne almıştım kullanıyorum gayet güzel, onu tavsiye ederim.Elinide tertelmez hava alıyor ama çok hızlı giderseniz 120 üzeri, suya dayanıklı.Şu motor aksesuarları veya giysilerine güvenim yok birkaç bişey aldım geri sattım zararına beş para etmek şeyler, eldiveni elime vurmuştu birtanesinin, petrolden yapıldığı için leş gibi koku vardı eldivende ve plastik yerlerinde.Montumdada koku vardı koku dediğim plastik petrolden yapılma şeylerden gelen koku.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Richa Nasa eldivenlerimle soğuk havalarda parmaklarım donduğu için ben de biraz araştırma yaptım ve şu iki eldiven uygun geldi:
1- Rev'it Score
http://www.anesmotor.com/?urun-19-Revit-Score-Eldiven.html
2- Held Freddo
http://www.gungormotor.com/index.php?do=catalog/product&pid=980

Held Freddo ile ilgili pek çok olumlu yorum gördüğüm için ondan almaya karar verdim. Daha iyileri vardır elbet, kullanıcıların yorumları daha yararlı olacaktır. Ben henüz almadım/kullanmadım, sadece fikir vermesi açısından yazıyorum. Soğuk ve yağışlı havada kullandığımda sonucu ayrıca paylaşırım.

Selam arkadaşlar, konuyu hortlatayım dedim :) Konu eski olduğu için tabi linklerin bir kısmı ölmüş.

Ben de kışlık eldiven bakınıyorum, pek çok markaya/mağazaya baktım bir türlü içime sinen bulamadım. Genelde kışlıklarda bilek koruması olmuyor herhalde, olanına denk gelmedim çünkü, yumuşak pedlerle geçiştirmişler hep, belki vardır bir hikmeti.

Ben şu http://www.hudsonderi.com/?urun-130-1472-cayman eldiven konusunda kararsız kaldım, fiyat olarak makul, görüntüsü hoş, kışlık kategorisinde ancak deneyen var mı yok mu bilmediğim için sizlere danışayım istedim. Fikriniz, önerileriniz tavsiyeleriniz itinayla dinlenir :)

yeni başlayan biri olarak hem acemiyim hemde motosiklet ekipmanların acemisiyim. arkadaşlar konuyu nereye açacağım yada yazacağım bilmiyorum.
boyum 185 kilom 65; parmaklarım ise fiziğim gibi uzun ince.
bir kaç mağaza da eldiven denedim; parmak boyları hep kısa geldi.
ayrıca eldiveni taktığım zaman motorun elcikler-ini hissetmem gerek.
bilgi ve deneyimlerinize ihtiyacım var saygılar.

Yarın Decathlondan bot ve uygun bulursam kayak eldiveni alacağım ve bu kışı böyle atlatırız gibi geliyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar