Kışlık eldiven önerisi

Herkese iyi günler. Malum kış geldi kış eldiveni almayı düşünüyorum ama çok fazla model var karar veremiyorum. Bütçemi 2500 tl civarına zorlarım. Şu eldivenleri buldum;
1. Clover airtouch 2
2. Venom d2
3. 4riders Mile Deri CE

Bunlar dışında önerileriniz var mi?
Önerileriniz benim için çok değerli. Teşekkür ederim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Venom ve 4Riders neyse Vexo da aynı ayarda bir marka. Mont için bütçeniz nedir? Hangi ilde yaşıyorsunuz?

Deri eldivenler su geçirdiği için özellikle şehir içinde tekstil eldiven daha mı kullanışlı olur acaba? (Scooterda kullanmak için)

Venom ve 4Riders neyse Vexo da aynı ayarda bir marka. Mont için bütçeniz nedir? Hangi ilde yaşıyorsunuz?
Alıp deneyeceğim teşekkür ederim.
İstanbulda yaşıyorum. Bütçem 8 bin tl kadar. Fakat çoğu mont için sırt koruması yokmuş. Daha güvenilir bir mont arıyorum. Riderdenimin ürünleri nasıldır?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Alıp deneyeceğim teşekkür ederim.
İstanbulda yaşıyorum. Bütçem 8 bin tl kadar. Fakat çoğu mont için sırt koruması yokmuş. Daha güvenilir bir mont arıyorum. Riderdenimin ürünleri nasıldır?
Yazlık Efil file montunu kullanıyorum, sıcak havada püfür püfür ama kumaş kalitesi sürtünmeye karşı dayanıklı değil, kışlık mont modelleri belki daha dayanıklıdır. Alacağınız montun sırt koruması yoksa aşağıda link bıraktığım yerden kuvvetle muhtemel uydurabilirsiniz.

https://www.vecton.com.tr/kategori/koruma-ekipmanlari

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar