kışlık eldiven önerisi

selamlar tekrardan :) Kışlık eldiven almak istiyorum -internetteki indirimler de güzel gözüküyor- özellikle kullandığınız, sıcak tutan, su geçirmez, korumaları tam eldivenleri bilmek isterim:cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:04 ----------

https://www.motosikletonline.com/urun/revit-hydra-h2o-eldiven-siyah-m
bu eldiveni kullanan var mı acaba? Bir de bu site güvenilir mi :D

Hocam, kusura bakma ama alacagin her ekipman icin baslik acman cok iyi karsilanmayacak bu gidisle. Bu konularda yazilmis/cizilmis cok mesaj var forumda.
Hadi diyelim ki ozel bir marka/model sordun, aradin mi daha once forumda? Ben buldum.

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/204886-vizor-icin-su-kaydirma-ozelligi.html#post4589783

aradığımı bulamıyorum sanırım o yüzden açıyorum :/ forumun bu aralar canlı olmamasından bu cesaretim yanlış anlaşılmasın

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:22 ----------

başlığı kapatamıyorum sanırım, kusura bakmayın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dostum selâm,

Gürcan biraderim beni yanlış anlamasın ama senin başlıkların en azından motosiklet ile ilgili. Son bir hafta da açılan öyle gereksiz ve saçma başlıklar var ki... senin konuları görmek bana iyi geliyor. Hem sana yardımcı olmuş oluyoruz, hemde senden sonra ki ihtiyaç sahiplerine.

Kışlık eldiven konusuna gelirsek;

1. Ürün: Fly Racing Street Aurora " 66 $ "

2. Ürün: Fox Racing Forge CW " 80 $ "

3. Ürün: Joe Rocket Windchill " 80 $ "

4. Ürün: Cortech Scarab 2.0 Winter " 95 $ "

5. Ürün: Dainese Tempest D-Dry Short " 100 $ "

6. Ürün: Spidi Classic Leather " 130 $ "

7. Ürün: Alpinestars Polar GORE-TEX " 130 $ "

8. Ürün: Lee Parks Design DeerTours PCI " 150 $ "

9. Ürün: Rev’It! Stratos GTX " 160 $ "

10. Ürün: ICON Raiden Alcan " 160 $ "

11. Ürün: Held Twin GORE-TEX 2-In-1 " 270 $ "

12. Ürün: Rukka R Star " 315 $ "

Daha pahalı olan modelleri yazmıyorum çünkü, malum döviz kurları.

En ucuz modelden en pahalı modele kadar, bu eldivenlerin hepsi, kullanıcılar tarafından tam not almış modeller. Bu yüzden, zevkine bütçene uygun olanı, gönül rahatlığıyla satıp alıp kullana bilirsin.

Sevgiler.

Dostum selâm,

Gürcan biraderim beni yanlış anlamasın ama senin başlıkların en azından motosiklet ile ilgili. Son bir hafta da açılan öyle gereksiz ve saçma başlıklar var ki... senin konuları görmek bana iyi geliyor. Hem sana yardımcı olmuş oluyoruz, hemde senden sonra ki ihtiyaç sahiplerine.

Kışlık eldiven konusuna gelirsek;

1. Ürün: Fly Racing Street Aurora " 66 $ "

2. Ürün: Fox Racing Forge CW " 80 $ "

3. Ürün: Joe Rocket Windchill " 80 $ "

4. Ürün: Cortech Scarab 2.0 Winter " 95 $ "

5. Ürün: Dainese Tempest D-Dry Short " 100 $ "

6. Ürün: Spidi Classic Leather " 130 $ "

7. Ürün: Alpinestars Polar GORE-TEX " 130 $ "

8. Ürün: Lee Parks Design DeerTours PCI " 150 $ "

9. Ürün: Rev’It! Stratos GTX " 160 $ "

10. Ürün: ICON Raiden Alcan " 160 $ "

11. Ürün: Held Twin GORE-TEX 2-In-1 " 270 $ "

12. Ürün: Rukka R Star " 315 $ "

Daha pahalı olan modelleri yazmıyorum çünkü, malum döviz kurları.

En ucuz modelden en pahalı modele kadar, bu eldivenlerin hepsi, kullanıcılar tarafından tam not almış modeller. Bu yüzden, zevkine bütçene uygun olanı, gönül rahatlığıyla satıp alıp kullana bilirsin.

Sevgiler.

çok teşekkür ederim :) ilaç gibi yetişiyosun her derdime

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:22 ----------

bir de keşke şu yanında yazan fiyatlar bizim birimimiz olsa :/ ülkede de yok ki ürünler revzilladan vs. söylemek gerek, elle tutulur bi ürün (ülkede bulunan:D) tavsiyesi bulamadım internette de. Genelde çok ucuz yollu eldivenler tercih edilmiş ama ben ellerimi seviyorum :D Mağazalara gidip denicem sanırım şu korona sürecinde ne kadar yardımcı olurlar bilmiyorum tabii ayrı konu :santa:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Estağfurullah, ben sadece yardımcı olmaya çalışıyorum. Bir nebze de olsa başarabiliyorsam ne mutlu.

Ürün tavsiyesi verirken, ürünlerin hepsini Türkiye de bulmanın mümkün olmadığı' nın farkındayım aslında ama makul ve iyi olanı bunlar. Ben kendi adıma bir şey satın alırken, yakında bir mağaza da var mı acabadan çok, kaç kişi bu ürünü deneyimlemiş bu deneyimleyen insanlar ürün için ne demiş diye bakmaktayım. Zira günümüzde ortalama 7 / 14 iş günü içerisinde herhangi bir ülkeden herhangi bir ürünü satın almak da gayet kolay. Genelde eldiven ve benzeri boyutta ki ürünler de gümrüğe takılmadan direk adres' e teslim ediliyor. Yurtdışında ki mağazalar da bizimkilere oranla, güvenilir.

Zaten ülkemizde bir çok markanın temsilcisi yok. Bu yüzden iki ihtimal var. Başkası getirip aynı ürünü bana kar ile satabilir veya ben kendim direk marka üzerinden sipariş geçebilirim. Bana göre marka üzerinden sipariş geçmek daha mantıklı bir hareket. Çünkü ücret farklılığı bir kenara, beden renk ve benzeri şeyleri bizzat kendi zevkime göre seçebiliyor, daha yeni üretim tarihli ürünleri satın alabiliyorum.

Dizeceğin yeni ekipman setinde başarılar, umarım hiç birini test etmek zorunda kalmazsın. :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar