- Motosikleti
- FAZER 8
- Konu Yazar
Elimde "VEXO" nun kışlık eldivenleri var fakat ben bu eldivenle 15 dk lik sürüşte üşüyorum. Denizli'de yaşıyorum bilen bilir çok dengesiz bir iklimi var ve genelde sağlam soğuk oluyor . Çok fazla bütçem yok belki 250-300 ₺ ye kadar çıkabilirim ama bi alt skaladaki eldivenleride göz önünde bulundurmak istiyorum. Ellerimin üşümesini istemiyorum , bu durum sürüşümü kabusa çeviriyor. Bazı arkadaşlar takmadığını söylüyorlar
Kuzenimle arka arkaya giderken onun 100₺ ye aldığı "VENOM"un kışlık deri (kısa eldiven - kışlık mı bilmiyorum ona kışlık diye vermişler) eldiveni giyeyim belki üşümem dedim fakat bu seferde üşüdüm hatta eski eldivenimi yarı yolda geri istedim. O ise iki eldivenle de hiç üşümediğini söyledi.
Bende mi bi sakatlık var anlayamadım ?
Bi yardım ederseniz sevinirim ... İYİ FORUMLAR 
Kuzenimle arka arkaya giderken onun 100₺ ye aldığı "VENOM"un kışlık deri (kısa eldiven - kışlık mı bilmiyorum ona kışlık diye vermişler) eldiveni giyeyim belki üşümem dedim fakat bu seferde üşüdüm hatta eski eldivenimi yarı yolda geri istedim. O ise iki eldivenle de hiç üşümediğini söyledi.
Bende mi bi sakatlık var anlayamadım ?