Kışlık Eldiven Almak

Arkadaşlar mağlum kış geldi. Benim cruiser motosikletim var ve önceden kullandığım eldiven ister istemez soğuk geçiriyor. Bendede ufak bir rahatsızlık başladı soğuk alerjisi deniliyor galiba. Ellerim soğuk gördükten sonra şisiyor ve çok deli bir şekilde kaşınıyor bu yüzden iyi bir kışlık eldivene ihtiyacım var. Öğrenci olduğum için çok fazla para çıkamıyacam en fazla 150 lira gibi düşünürum. Elcik ısıtması siparisinide verdim ama rüzgar geçirmeyen eldiven şart yoksa motor kullanamıyacam. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Motoruna şu genelde kuryelerin taktığı elcik örtüsü denen zımbırtıdan taktırsan daha rahat edersin. O bütçelere alacağın eldiven her türlü üşütür..

rüzgarı kesemedikten sonra istediğin eldiveni giy, bir süre sonra ellerin buz keser. O yüzden elcik koruma tarzı birşey lazım.

İnternet sıkıntım vardı o yüzden geç bakabildim kusura bakmayın.
Cruiser kullandığınızı söylemişsiniz, bu durumda kaliteli bir deri eldiven hem işinizi görecek hem de motosikletnize yakışacaktır.

Fikir vermesi açısından aşağıdaki linke bakabilirsiniz.

Saygılarımla.

http://www.hudsonderi.com/u/8164/8272-korumali-deri-su-gecirmez-eldiven-siyah
Hocam eldiven gayet güzel görünuyor cruiser motosiklete gideride var acaba kalitesi nasıl siz kullanıyormusunuz bunu.

Merhaba,
Scoyco kışlık eldiven aldım, çok rahat ve gayet sıcak tutuyor
Fiyatı 110tl tavsiye ederim.

http://m.n11.com/scoyco-mc17b-waterproof-kirmizi-eldiven-P75861798

Hocam eldiven güzel ama biraz sporta kaçmıs yani almisken birazda motosikletin tarzına yakısmalı hani. Lütfen yanlis anlamayın cruiser olunca pek ideal olmaz o yüzden.
Herkese iyi günler efendim...

İnternet sıkıntım vardı o yüzden geç bakabildim kusura bakmayın.

Hocam eldiven gayet güzel görünuyor cruiser motosiklete gideride var acaba kalitesi nasıl siz kullanıyormusunuz bunu.

Bu modelin bir benzerini yaklaşık 2 senedir kullanıyorum.

Herhangi bir yırtılma çatlama patlama olmadı.

İzmir için konuşmam gerekirse, çok soğuk havalarda bir miktar üşüme oluyor.

Kışlık eldiven diye satılan bazı modellerde hava kanalları olduğunu görüyorum, kesinlikle böyle bir model tercih etmeyin.

Mutlaka kapalı ve bilek kısmı uzun bir model tercih edin ki, hem eldiven rüzgar almasın hem de ceketinizin kollarındaki muhtemel rüzgar girişlerini kapatın.

Bu modelin bir benzerini yaklaşık 2 senedir kullanıyorum.

Herhangi bir yırtılma çatlama patlama olmadı.

İzmir için konuşmam gerekirse, çok soğuk havalarda bir miktar üşüme oluyor.

Kışlık eldiven diye satılan bazı modellerde hava kanalları olduğunu görüyorum, kesinlikle böyle bir model tercih etmeyin.

Mutlaka kapalı ve bilek kısmı uzun bir model tercih edin ki, hem eldiven rüzgar almasın hem de ceketinizin kollarındaki muhtemel rüzgar girişlerini kapatın.
15 tllik eldivenden mutlaka iyidir hocam. Saticı ile iletisime geçiyorum birkaç sorumda onlara olacak alacam en sonunda. Çok sağolun tekrardan yardımlarınız için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar